Dejavuex
Üye
-
Konu Sahibi
-
O alttaki kırmızı başka bi kullanıcının yani philips powerbank kullanıcısının yorumuÇin malı ürünlerde verilen kapasiteler net değildir.
Pilin üstünde yazana göre etiket basarlar.
O 7800 dediğin maximum 6500-7000 arasıdır.zaten ucuz malzeme olduğu içinde kapasitesi sınırlı zamandır,yani pilin ömrü.
Zaten en kaliteli li-ion pilin ömrü şarjdan sonra 2 yıldır bu nikel kadmiyum piller içinde ortalama aynıdır,1,5 yılı fazla geçemezler kullanım durumuna doğru şarj edilişine göre hücreleri azalır.
Dediğim değerlere göre 920 yi 4 kere şarj edebilirsin.
Ama kalite olarak bu şarjın ömrü kısalacaktır zamanla.
Sana tavsiyem fırsat buldukça,li-ion olduğu için bu powerbankı şarj et,bitmesini bekleme.
Bu arada 920, 2000 ma.
1500 demişsin aşağıda onu anlamadım
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Ben xiaomi firmasının Türkiye pazarına girmesini bekliyorum geldiklerinde onların powerbanklerini alcam 10400mah pil lg üretimi bir pil.
Gelince bana da haber ver
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Forumda bir arkadaş satıyor ixaomi 14bin lik o nasıl
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Romoss 13000 mah kullanıyorum içinde samsung marka pğl var ve fiyatı çok ucuz çünkü urun yeni sayılır
Ben gördüm dostum merak etmeİçindeki pili görmeden bir şey demem belkide de yalandır. Sahtedir. Xiaomi yi çine giden arkadaşıma aldırtacaktım 10400 mah pil 25 tl idi orijinal kendi sitesinde. Lg nin pilleri var içinde. Siz duşunun farkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?