Philips 40PFL8605

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m.yaqiz

Üye
    Konu Sahibi
Philips 40PFL8605
Gerçekten rafine bir performans ile sarmalanın. Çerçevesiz tasarım ve Ambilight, LED teknolojisinin mükemmelliğini yaşamanız amacıyla sahneyi sizin için ayarlar. Keyfini çıkarın !

  • İzleme deneyiminizi zenginleştirin
  • Nefes kesici mükemmel görüntüler
  • Çok yumuşak HD filmler için Mükemmel Doğal Hareket
  • 200Hz Clear LCD, 1ms performans: üstün hareket netliği
  • Gerçek 3D film deneyimi için HD 3D Ready özelliği


Kod:
http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/philips/en-ucuz-40pfl8605-fiyati/2-8-120529
 


borges37

borges37

Üye
Perfect Pixel HD Engine ile eşsiz keskinlik ve netlik elde edin. Resimdeki her piksel, çevredeki piksellerle daha iyi uyum sağlamak üzere geliştirilir, böylelikle daha doğal bir görüntü elde edilir. Sonuç izlediğiniz her şeyde keskinlik, doğal ayrıntılar, canlı renkler, mükemmel kontrast ve düzgün ve doğal hareket akışının eşsiz bir kombinasyonudur. Multimedyadan standart TV'ye tüm içerik kaynaklarında parazit ve gürültü algılama ve azaltma, net ve bıçak keskinliğinde görüntüler sunar.1920x1080p piksel değerindeki HD ekran, titreşimsiz aşamalı tarama görüntülerini mükemmel bir parlaklık ve canlılıkla sunuyor.

 

arshavin77

Üye
2010 model Philips led tv. Hd, 200 hz ve 500000:1 kontrast oranına sahip. Kontrast oranı diğer led tv lerle kıyaslandığında Philips in gerçekçi açıklaması nedeniyle kağıt üzerinde düşük gibi gözüksede böyle bir eksikliği yok. Ayrıca 3D olan bu modelde ambilihgt spectra 2 özelliği , dlna , internet video ve usb üzerinden film oynatma özellikleride mevcut.
 

WANTED1516

Üye


araştırdım ve bizzat mağazad gördüm emblyt spektra ve pxel plus teknolojisiyle görüntü mühendisliği harika ,aynı zamanda tasarım mucizesi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt