Philips 40pfl6605 led tv (sorun)!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
Philips 40pfl6605 led tv (sorun)!!
Arkadaşlar.1 ay oluyo Philips Pfl6605 led tv bir televizyon aldım.Fakat görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi.Hızlı olaylarda titremeler oluyor ve Tv nin yakınına gidince görüntü dağılıyor.Yani çok kötü bi görüntü kalitesi var. :S Tv de D-smart takılı.Biraz araştırdımda uydu alıcısıyla ilgili mi acaba problem? Çünkü böyle bir televizyondan böyle bi görüntü çıkması biraz aptalca olarak düşünüyorum.Televizyonun normal kanallarına bakıp karşılaştırma yapmak istiyorum görüntü kalitesi bakımından fakat kendi kanallarıda açılımıyor.Televizyon hakkında fazla bi bilgim yok bana yardım edermisiniz arkadaşlar??

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Senin yazdıkların ilginç, bu TVde HDMI kablosu kullanıyorsun dimi? Bide TVnin menüsünde görüntü ile alakalı menü var kardeş. Oraya gir ve ayarlarla oyna zevkine göre yap. Uydu alıcın HD mi? Scartla bağlantı yaparsan kaliteli görüntü alamazsın pek.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Led tvnin yanına yaklaşırsan göruntu daglır her led tvde var puslu gösterir yazıları okuyamassın en az aranda 2 metre olmalıkı tadını cıkarabılmen lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...