Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyePfD kuracağım
Sponsorlu Bağlantılar
Dejavuex
Üye
Konu Sahibi
PfD kuracağım
Arkadaslar bekle bekle artık yoruldum, pfd dev. Indirdim güncelleme kontrolü yaptım bişiler kurdu açıldı yüklenMemiş demekki şimdi tekrar kontrol ediyorum ama kontrol ediliyor diyo Sadece neyi eksik yapmış olabilirim?
Aybin.Kilic
Üye
Pfd aktif ettinizse iki kere güncelleme kontrolü yapın.
İlk yüklediği pfd ön yükleyici. İkinci güncelleme wp8.1 gdr1 olacaktır. (Telefonunuz 920 sanırım)
Dejavuex
Üye
Konu Sahibi
Toplam 3 güncelleme kurdum ve sonunda bitti yaklaşık 2.5 saatimi aldı kurulum & ayar şarj aynı veya daha az tam test edemedim ama pişman değilim çok bekledim 920 için bekleyen varsa Pfd surume geçsin derim
Toplam 3 güncelleme kurdum ve sonunda bitti yaklaşık 2.5 saatimi aldı kurulum & ayar şarj aynı veya daha az tam test edemedim ama pişman değilim çok bekledim 920 için bekleyen varsa Pfd sürüme geçsin derim
Telefonu birde sıfırlamanızı tavsiye ediyorum. Kurulum yaparken hiç bir şekilde yedek kurmayın temiz başlangıç iyi gelir.
Dejavuex
Üye
Konu Sahibi
Çok zaman alır 6-7 aylık ayarlar ve foto vs vs bulunmakta şuan çok şükür sorun yok denim tam gelene kadar her türlü idare ederim sonra bakarız çaresine bekledigimden daha iyi deneme sürümü