Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: PES in ilk serisi de Goal storm 96 de çıkmış... ama PES adı altında 2001 Genişletmek için tıkla ... 2001 '03 biliyordum ben - - - Eklendi - - - Elektr0' Alıntı: PES in ilk serisi de Goal storm 96 de çıkmış... ama PES adı altında 2001 Genişletmek için tıkla ... kaynak versene. PES ismi sonradan verilmişti
Elektr0' Alıntı: PES in ilk serisi de Goal storm 96 de çıkmış... ama PES adı altında 2001 Genişletmek için tıkla ... 2001 '03 biliyordum ben - - - Eklendi - - - Elektr0' Alıntı: PES in ilk serisi de Goal storm 96 de çıkmış... ama PES adı altında 2001 Genişletmek için tıkla ... kaynak versene. PES ismi sonradan verilmişti
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: 2001 '03 biliyordum ben - - - Eklendi - - - kaynak versene. PES ismi sonradan verilmişti Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pondusss' Alıntı: 2001 '03 biliyordum ben - - - Eklendi - - - kaynak versene. PES ismi sonradan verilmişti Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
erko merko Üye Elektr0' Alıntı: FİFA 95 de çıkmış PES'i bulamadım Genişletmek için tıkla ... FİFA 93'te çıktı