codern Üye Lionel Ronaldo' Alıntı: hiçbir yerde bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır
Lionel Ronaldo' Alıntı: hiçbir yerde bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır
TheStRoNg Üye codern' Alıntı: google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır Genişletmek için tıkla ... bu sekılde cıkmıyor kı codern' Alıntı: google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır Genişletmek için tıkla ... he tamam cıktı codern' Alıntı: google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır Genişletmek için tıkla ... bunu programla yapamaz mıyız?
codern' Alıntı: google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır Genişletmek için tıkla ... bu sekılde cıkmıyor kı codern' Alıntı: google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır Genişletmek için tıkla ... he tamam cıktı codern' Alıntı: google ye pes galatasaray forma yaz görsellerden Bak resmin bulunduğu siteyi ziyaret et tüm takımlar vardır Genişletmek için tıkla ... bunu programla yapamaz mıyız?
codern Üye Lionel Ronaldo' Alıntı: bu sekılde cıkmıyor kı he tamam cıktı bunu programla yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla ... nasıl Yani ?
Lionel Ronaldo' Alıntı: bu sekılde cıkmıyor kı he tamam cıktı bunu programla yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla ... nasıl Yani ?
Eren Değerli Moderator ümit 0202' Alıntı: türkçe dil yaması yokmu Genişletmek için tıkla ... burada süper lig yaması var ve lig adları türkçeleştirildi Spor - PES 2016 SÜPER LİG YAMA V2.0
ümit 0202' Alıntı: türkçe dil yaması yokmu Genişletmek için tıkla ... burada süper lig yaması var ve lig adları türkçeleştirildi Spor - PES 2016 SÜPER LİG YAMA V2.0
TheStRoNg Üye ümit 0202' Alıntı: türkçe spiker ve türkçe menü demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... Oyunda zaten spiker yok ve menüde türkçe yapılacak bir şey yok zaten. Sadece takım veya lig adları türkçeleştirilebilir ve bu yapıldı zaten.
ümit 0202' Alıntı: türkçe spiker ve türkçe menü demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... Oyunda zaten spiker yok ve menüde türkçe yapılacak bir şey yok zaten. Sadece takım veya lig adları türkçeleştirilebilir ve bu yapıldı zaten.