internetin açık ve bağlı olsun ve bitmesini bekle, dosyayı yüklerken .bin formatını .zip yap o şekilde at linki ben pcdeyim yeni link ekleyebilirim her zaman
acayip derecede mesaj kasıyorsun, burada yazılanların belkide yarısı senin, hadi de ki bana şu yazdığın şeyin mantığını ? yapar yapmaz o yazacak, bu davranışı bir bırakırsan kalıcı olabilirsin, bir de şu kardeşim olayını bana söyleme
acayip derecede mesaj kasıyorsun, burada yazılanların belkide yarısı senin, hadi de ki bana şu yazdığın şeyin mantığını ? yapar yapmaz o yazacak, bu davranışı bir bırakırsan kalıcı olabilirsin, bir de şu kardeşim olayını bana söyleme
tamam cok cabuk kiziyosun ben sadece iyi niyetten ole dedim bi daha demem kusura bakma mesaj kasmyom ben pes oyununu cok sewiyom telefonda tek o var ve hep onu oynuyom onun icin surekli maxicepde bu konuyu takip ediyor mesaj yaziyorum
Mesut kardeş bende öyle düşünüyorum bizde ona yardımcı olmaya çalışıyoruz tamam zor bi iş bişey demiyoruz inan bende çok seviyorum bu oyunu normalde buzamana kadar hiçbi konuyada yazmadım bişey
sadece bu oyun için girdim ve ısrarım bu yüzden
Mesut kardeş bende öyle düşünüyorum bizde ona yardımcı olmaya çalışıyoruz tamam zor bi iş bişey demiyoruz inan bende çok seviyorum bu oyunu normalde buzamana kadar hiçbi konuyada yazmadım bişey
sadece bu oyun için girdim ve ısrarım bu yüzden