Persie ve Kagawa Sakatlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Persie ve Kagawa Sakatlandı

Galatasaray’ın Avrupa’daki zorlu rakibi Manchester’a kötü haber…

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United'de Van Persie ile orta saha oyuncusu Shinji Kagawa, milli takımlarında sakatlıklar yaşadı. Galatasaray'ın 19 Eylül'de karşılaşacağı İngiliz ekibinde bu futbolcuların yanı sıra Rio Ferdinand, Ashley Young ve Wayne Rooney'in de oynamasının zor olduğu ifade edildi.

ohoo adamlar forvetsiz kaldı
:ehe

• Beğen
Tepkiler: India

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zaten sadece bu Şabana güveniyolarsa ohoo yandılar yıllardır ısınamıadım ben bu Persie'ye.
Çok düz izlemek aşırı sıkıcı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Zaten sadece bu Şabana güveniyolarsa ohoo yandılar yıllardır ısınamıadım ben bu Persie'ye.
Çok düz izlemek aşırı sıkıcı.

kime güvenecekler başka adam 3 maçta 4 gol attı geçen sezon arsenalde gol kralı roney de yok van persie yok kagava yok kazanamassak yazık olur gerçekten topa tutarlar vala

burakkk97

Üye
ManU da kimmiş :ehe: galibiyet bekliyoruz :eller:

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kime güvenecekler başka adam 3 maçta 4 gol attı geçen sezon arsenalde gol kralı roney de yok van persie yok kagava yok kazanamassak yazık olur gerçekten topa tutarlar vala

ManU 2-3 yıldır sansa bala gidiyo diyorum ama kimse inanmıyo bana.
Sokar küçük bezelyeyi oyuna o da duran topta zıplar kafasına popousuna çarpar girer o top içeri çok ballı bi takım.

India

India

Üye
David de Gea
Rafael
Evra
Ferdinand
Vidic
Valencia
Carrick
Cleverley
Nani
Welbeck
Chicharito

fazla uçmamak lazım ne olur ne olmaz. van persie nin durumu belli değilmiş.rakip de manchester united sonuçta. inşallah kazanırız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ferdinand sakat değil miydi?

greenmile

greenmile

Üye
ManU her türlü alır,orası Türkiye değil ki 90. dakikada kendini yerden yere atanlara penaltı verip puan alması için her türlü şeyi yapsınlar.Sakatların önemi yok galatasarayı da görüyoruz her maç bir hakem faktörüdür gidiyor

India

India

Üye
ferdinand iyileşmiş sanırım ama onunla ilgili net bir bilgi yok en iyisi maç gününü beklemek

greenmile

greenmile

Üye
dsmartı olmayanlar çarşamba maçlarını azeri idman tvden izleyebilirler.Biss isteyene veririm ;)

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ferguson'da sakatlanmış mı? :kop2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İki futbolcu da bu hafta oynayacak ...
Yalan haber ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...