Performans Ödevi :S

Sponsorlu Bağlantılar

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Performans Ödevi :S
Arkadaşlar benim açımdan çok önemli bir konu var sosyal öğretmenimizin 3 hafta önce bize verdiği bir performans ödevi vardı bendekide sorumsuz öğrencilik :islikdaha zaman var diye diye son güne kaldı bugün son gün yarın ödevler verilecek mazeret bulmam imkansız çünkü her hafta hatırlattı bize çok acil yardıma ihtiyacım var konuda biraz acayip baya arama yaptım ama istediğim bir bilgiye ulaşamadım :bilmmneyse uzatmadan ben ödevin konusunu söyleyeyim yardım edecek olursa şimdiden teşekkürler.

Kitapta yazanı aynen yazıyorum...
Performans görevinin adı:EVVEL ZAMAN İÇİNDE
Sevgili öğrenciler,yörenizdeki en yaşlı büyüğünüzden geçmişte nasıl meslek öğrenildiğini, meslek sahiplerinin ticarette nasıl davrandığını, nelerin nasıl üretidiğiyle ilgili sözlü tarih çalışması yapınız.:off:
Arkadaşlar bir röpörtaj gibi olacak ama benim buna vaktim yok bu saattede bir yaşlı bir büyük bulmam çok zor yardım ederseniz sevinirim

burak9400

burak9400

Üye
valla şimdi hem son gün hem de geç saat bu satten sonra ümidi kes dostum...bence yarın okula gitme p.tesi'ne kadar mutlaka cevap gelir sen de yazıp götürürsün..hoca ya da annem hastaydı...doktora gittik mide kanaması geçirdi ya da babaannem vefat etti gibi bişeyler uydur...

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
arslansem

arslansem

Üye
Ödev son güne bırakılır kural budur :ehe Geçmiş olsun :ehe

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Artık birinden röportaj yapmış gibi bişeyler yazcaz neyse saol.

--------------- Ekleme ---------------

Ödev son güne bırakılır kural budur :ehe Geçmiş olsun :ehe
Bari sen yapma ya babam dedim daha 1 hafta var çaktırmadan yapmaya çalışıom zaten kapak felan hazır kaynakça bile yaptım değişik bilgiler felan çıkarttım tek röportaj meselesi kaldı zaten performans ödevinin amacıda röportajdı

Neyse ben halletmeye çalışıcam iyi geceler arkadaşlar yardımlar(!) için saolun

burak9400

burak9400

Üye
buldum kardeşim sana yardım edeceğim ama bana 5 dk. içinde ropörtaj sorularını yaz ben cevaplarım bir dedem inşaat ustasıydı diğeri de tüccar...sen soruları sor ben cevaplarım...soruları buraya yaz sadece 5 dk. beklerim..karnım aç yemek yiyeceğim de... kapatırsam bilgisayarı bi daha açmam bugun..hadi acele et

geç kaldın gittim ben...kusura bakma...

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu sabah kalktım saat 5:30'da yaptım genede yardımlar için saolun sınıfa gittim sadece 4 kişi yapmış biriside benim :ehe

Üst Alt