Perde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Perde
Neden tül perdeler diyer perdenin önüne takılıyor. Tül perde arkada olsa akşam olunca diger perdegi kapatmak kolay olmaz mı ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
evin süsü bozulur :ehe

y n s c n

y n s c n

Üye
Takıldığın şeye bak, tamamiyle isteğe bağlı :)

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
Annemle her perde takma sekansında tartıştığımız şey. Anne bunu arkaya taksam ne olacak? Olmaz oğlum öyle. Offf anne ya.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve haydaravısyon
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Küçüklükten beri evimizde evin en uzun boylusu olarak perdeleri ben takarım.Ve her seferinde senin düşündüğün gibi annem ilk önce tülü taktırır sonra güneşliği takmamı isterdi.Sonra perde mağazasında çalışmışlığım oldu ve olayın da çalıştığım yerde tam tersinin yaşandığını gördüm.Önce saten güneşlik daha sonra tülü takıyorduk.Bu çok mantıklıydı çünkü milyar para verip yaptırılan perdenin üzerine ucuz saten güneşliği gererseniz ihtişamı gölgeler:) Daha sonra düşündüm benim annem neden böyle yapmıyor diye..Acaba perdelerimizin milyarlık olmamasından mı:)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, Revengeful ve fullwar
mstf_l

mstf_l

Üye
perde isine karısmayacan hacı sonra annemle kavga edip bitiyor is dur mustafa sunu takmayı unuttun dur oglum yavas yap yırtacan ugrasamam hacı her temizlikte evden kaccan :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
her temizlikte kaçıyorum..
Evi annem temizliyo ben daha cok yoruluyorum...perde cıkar tak kanepe koltuk ıtekle halı topla....
Ivırzıvır......

Revengeful

Emekli Yönetici
Gösteriş.

• Beğen
SHS

SHS

Üye
çünkü gelen misafire tül perde ile hava atılır :ehe böle işlemeli, motiflilerle :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
nerden geldi aklına şimdi :D Bi soru da ben soruyum astronotlar uzaya çıktığında burçları değişir mi

Astrosman

Astrosman

Üye
nerden geldi aklına şimdi :D Bi soru da ben soruyum astronotlar uzaya çıktığında burçları değişir mi

oğuz aslında değişmez ama. Yine de şöyle olur şimdi astronotlar uzaya çıktın mı güneşin konumunu kendi konumlarından görünüşü nasıl olduğunu görürler. Örnek verelim. Öğretmen masasinda oturan hocanın arkasında resimler var. Önden bakınca kafanın tam arkasında aslan sağında yengeç solunda başak var diyelim. Soldan bakan biri için hocanın kafanın arkasında yengeçi sağında bakan biri için ise başaki görür. Yani anlayacağın o andı duruş pozisyonuna göre değerlendirilir. Anladın mı....... Varsa uzay ve diğer konularla ilgili sorular hemen cevaplayım toprağım..... :)

----------Eklendi @ 14:07:04 ---------- Yazıldı @ 14:05:46 ----------

Şimdi güneşin konumu dedim ya güneşin arkasında takım yıldızlar var. Güneş nerede duruyorsa arkasında hangi takım yıldız varsa o ayın veya o günün burcu olur.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o kadınların kararı onların işine akıl ermiyor anlamaya calısmıyrm bile

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
dışardan bakıldığında evin düz ve sade görünmesini sağlamak ve evin içine hoş bi görüntü kazandırmak için :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
dışardan bakıldığında evin düz ve sade görünmesini sağlamak ve evin içine hoş bi görüntü kazandırmak için :D

Gündüz dışarıdan bakıldıgında sadece tül perde akşam oldu zaman diyer perde görünmesi istensede görünmez çünkü hava karanlık oldugundan fark edilmez.
karşı pencerdeki komşuya flaman gibi gündüzleri tül akşamları diger perdeyi açıp göstermek mi istiyorlar odanın içinde hep tül perde görünüyo baka baka modifini
ezberledim ekrana bakarken bile tül perde varmış gibi görüyorum tül perde önde olunca gece mi oldu gündüz mü oldu ayırt etmekte zor oluyor.
tül perde arkda olsa tül perde görünmüyor diyer perde görünüyorsa gecedir sadece tül perde görünüyorsa sabah olmuş demektir.
tül perde genelde beyaz rente olur tül perde arkada olmuş olsa dışarıdan gele bilecek ışıgı gerı yanstır diyer perde gerı kalan ışıgı geçirmez.
normalde şimşekten yıldrımdan korkmam yamurlu havada gece uyurken bir şimşek çakıyı fotorfmakinasın flaşı gibi ortlaık birden aydınlanı veriyo
pencerden gelen şimşek ışıyla hayalet gibi bembeyaz tül perde birde bire görünüp sonra kayboluyo

greenmile

greenmile

Üye
guneslikse eger bahsettigin sey perdeler gunesten sararmasin diye biliyorum ben

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
amaan boşverin ya gidin uyuyun :D :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
oğuz aslında değişmez ama. Yine de şöyle olur şimdi astronotlar uzaya çıktın mı güneşin konumunu kendi konumlarından görünüşü nasıl olduğunu görürler. Örnek verelim. Öğretmen masasinda oturan hocanın arkasında resimler var. Önden bakınca kafanın tam arkasında aslan sağında yengeç solunda başak var diyelim. Soldan bakan biri için hocanın kafanın arkasında yengeçi sağında bakan biri için ise başaki görür. Yani anlayacağın o andı duruş pozisyonuna göre değerlendirilir. Anladın mı....... Varsa uzay ve diğer konularla ilgili sorular hemen cevaplayım toprağım..... :)

----------Eklendi @ 14:07:04 ---------- Yazıldı @ 14:05:46 ----------

Şimdi güneşin konumu dedim ya güneşin arkasında takım yıldızlar var. Güneş nerede duruyorsa arkasında hangi takım yıldız varsa o ayın veya o günün burcu olur.

Teşekkürler toprağım anladım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt