pepsi kampanyası cepneti hızlandırırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
pepsi kampanyası cepneti hızlandırırmı ?
pepsi sifrelerinde 100mb internet varya ben de cepnet var paket yenilenince sifre göndersem adil kullanım 100+100=200mb mı olur yoksa 100mb sonra hız 96kpbs mi düser (günlük)

bilge_adam

bilge_adam

Üye
pepsi sifrelerinde 100mb internet varya ben de cepnet var paket yenilenince sifre göndersem adil kullanım 100+100=200mb mı olur yoksa 100mb sonra hız 96kpbs mi düser (günlük)

100+100 olmaz. Indirmelerin pepsiden olur. Normal internet kullanmaların ise cepnetten olur.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
nasıl anlamadıım indirmeler derken ve normal internet kullanma açıklarmısın tesekür ederim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Yok öyle hiç bir ise yaramaz internetin neyse o hızla gider güme gitmesin internet olmayan birisine ver

plusnettr

plusnettr

Üye
100+100 olmaz. Indirmelerin pepsiden olur. Normal internet kullanmaların ise cepnetten olur.

Akıl var mantık var buna ilkokul çocukları bile inanmaz.
Size nasıl mantıklı geliyor.

Sorunun doğru cevabı şöyle cepnet eğer aknye düşmedi ise o gün icin 100MB daha sonra aknye düşer. Eğer cepnet aknde ise hız yükselmez. Cepnet hızında kullanmaya devam edersiniz ama diğer pakettende yer. Bir fark yaratmaz yani.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Akıl var mantık var buna ilkokul çocukları bile inanmaz.
Size nasıl mantıklı geliyor.

Sorunun doğru cevabı şöyle cepnet eğer aknye düşmedi ise o gün icin 100MB daha sonra aknye düşer. Eğer cepnet aknde ise hız yükselmez. Cepnet hızında kullanmaya devam edersiniz ama diğer pakettende yer. Bir fark yaratmaz yani.

kardeşim ben daha önce böyle hediye aldım tamam mi ve bunu müşteri hizmetlerine sordum. Bana söylenen böyle. Cepnet paketiniz var ve kullanırken sonradan hediye mb alırsanız indirmeleriniz hediye paketten normal internet kullanımız ise abone olduğunuz paketten gider. Bu şekilde söyledi. Bir de insana aşırı tepki verecek cümlelerin var. Cümlelerine dikkat et. Ben susuyorum başkası susmaz.

furkan5800

furkan5800

Üye
bilge adam nette gezinmek demek indirmek demek zaten :)

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Buyrun konu hakkındaki cevabım. Yardım anlamındaki olan kısmı hatalı olan mesaja verdiğim cevaptan sonraki kısmı

konuyu açan kardeşimiz. Internet paketim yani 100 mb adil kotam yenilendiğinde şifre göndererek 100 mb alsam normal adil kullanıma eklenir mi yani 100+100=200 olur mu demiş ve hızım düşer mi demiş yüklesil mi dememiş. Bunun cevabıda senin dediğin gibi yapmıyor vodafone. Çünkü aynı şekilde ben de kullandım ve bizzat sordum müşteri hizmetlerine. Dedikleri de müzik uygulama gibi dosyalar indirdiğinizde hediye paketinizden normal internette gezinme yaptığınızda abone olduğunuz paketten gider dediler.

plusnettr

plusnettr

Üye
konuyu açan kardeşimiz. Internet paketim yani 100 mb adil kotam yenilendiğinde şifre göndererek 100 mb alsam normal adil kullanıma eklenir mi yani 100+100=200 olur mu demiş ve hızım düşer mi demiş yüklesil mi dememiş. Bunun cevabıda senin dediğin gibi yapmıyor vodafone. Çünkü aynı şekilde ben de kullandım ve bizzat sordum müşteri hizmetlerine. Dedikleri de müzik uygulama gibi dosyalar indirdiğinizde hediye paketinizden normal internette gezinme yaptığınızda abone olduğunuz paketten gider dediler.

Bak bu operatorun genel merkezi Istanbul Maslak da bulunuyor. Bende ona yakın bir yerde oturuyorum. Eğer mümkün olursa gidip ilgili birimden imzalı bir belge alıp pdfye atıp burada paylaşacağım. Hala aynı şeyde ısrar etmeye devam ederseniz başka bir şey demiyorum.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Bak bu operatorun genel merkezi Istanbul Maslak da bulunuyor. Bende ona yakın bir yerde oturuyorum. Eğer mümkün olursa gidip ilgili birimden imzalı bir belge alıp pdfye atıp burada paylaşacağım. Hala aynı şeyde ısrar etmeye devam ederseniz başka bir şey demiyorum.

tamam bekleyeceğim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Konu ile alakasız ve uygun olmayan bir uslupta yorumlardan kaçınınız.Devamı halinde uyarı alırsınız.Keyifli forumlar

bilge_adam

bilge_adam

Üye
zaten öyle birşey olmayacak artık

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplarınız için teşekürler .Cepnet100mb yenilendi bugun bana özel kampanya vardı tl yükledim 500mb geldi pepsi den de 100mb geldi internete girdim video izledim(youtube) ve ozet yazıp 7000 e gönderdim baktım önce pepsinin 100mb 0.12mb kalmıs 500mb ta 469mb düsmüs hızım düsmedi 469 bitince 100mb kotamda bitince 96kbp düsecek.Hepinize teşekürler konuyu kilityeye biliriz .saygılarla

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt