Hıxx ne hip hop gibi birşey mi :ehe Hıçkırık tutmuş,su verin:D
pentagram_34 Üye Rambo_FT' Alıntı: Hıxx ne hip hop gibi birşey mi Genişletmek için tıkla ... Hıçkırık tutmuş,su verin
pentagram_34 Üye pelın_' Alıntı: geçmezki Genişletmek için tıkla ... Birileri birşey konuşuyor ozaman senin adında
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap pentagram_34' Alıntı: Birileri birşey konuşuyor ozaman senin adında Genişletmek için tıkla ... Benim ben ya of
pentagram_34' Alıntı: Birileri birşey konuşuyor ozaman senin adında Genişletmek için tıkla ... Benim ben ya of
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: küfür etmesinde Genişletmek için tıkla ... Allah korusun (bunun işareti yok )
symbian.forever Üye pelın_' Alıntı: yok dah kımse konu acmaz kanımca Genişletmek için tıkla ... Pelin 3 - 4 sayfa konu açarım beni affet diye. Affet artık bak kaç gündür af istiyom senden
pelın_' Alıntı: yok dah kımse konu acmaz kanımca Genişletmek için tıkla ... Pelin 3 - 4 sayfa konu açarım beni affet diye. Affet artık bak kaç gündür af istiyom senden
marist Üye çok ayıp pelin çok. Biz burda bir aileyiz. Aile icinde hiç küslük olur mu? affetmedin bile hala
symbian.forever Üye pelın_' Alıntı: kolay olmaz öle Genişletmek için tıkla ... Affetmen için ne yapayım söyle. Merkez bankası mı soyayım ?
pelın_' Alıntı: kolay olmaz öle Genişletmek için tıkla ... Affetmen için ne yapayım söyle. Merkez bankası mı soyayım ?