pelın_ he ya kuru kuruya olmaz - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: özür dilerim kanka Genişletmek için tıkla ... sen antalyalısın senı hız affetmem:9
he ya kuru kuruya olmaz - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: özür dilerim kanka Genişletmek için tıkla ... sen antalyalısın senı hız affetmem:9
-efşan Üye pelın_' Alıntı: bi cengizi affetm oda benı affet demedigi için kımseyı affetmedim ddaha Genişletmek için tıkla ... Madem af dilemedim sizden, o zaman nasıl affetme şerefine nail oldunuz Pelin Hanım?
pelın_' Alıntı: bi cengizi affetm oda benı affet demedigi için kımseyı affetmedim ddaha Genişletmek için tıkla ... Madem af dilemedim sizden, o zaman nasıl affetme şerefine nail oldunuz Pelin Hanım?
doctorrr Üye pelın_' Alıntı: he ya kuru kuruya olmaz - - - Eklendi - - - sen antalyalısın senı hız affetmem:9 Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: he ya kuru kuruya olmaz - - - Eklendi - - - sen antalyalısın senı hız affetmem:9 Genişletmek için tıkla ...
Kiziltilki1 Üye pelın_' Alıntı: he ya kuru kuruya olmaz - - - Eklendi - - - sen antalyalısın senı hız affetmem:9 Genişletmek için tıkla ... affetmen icin arkiler ikinci bir konu actilar. Hadi bizi affet yoksa 3. 4. 5. Konuyuda acariz...
pelın_' Alıntı: he ya kuru kuruya olmaz - - - Eklendi - - - sen antalyalısın senı hız affetmem:9 Genişletmek için tıkla ... affetmen icin arkiler ikinci bir konu actilar. Hadi bizi affet yoksa 3. 4. 5. Konuyuda acariz...
pelın_ TheM-CK' Alıntı: Madem af dilemedim sizden, o zaman nasıl affetme şerefine nail oldunuz Pelin Hanım? Genişletmek için tıkla ... bilmem kendinden olmus
TheM-CK' Alıntı: Madem af dilemedim sizden, o zaman nasıl affetme şerefine nail oldunuz Pelin Hanım? Genişletmek için tıkla ... bilmem kendinden olmus
M. tAHA Üye marist' Alıntı: Gel SnLe AnLaşaLım PeLin , Sen Topramı Affet Bende Seni Affedim. ? Genişletmek için tıkla ... bende affetcem hadi
marist' Alıntı: Gel SnLe AnLaşaLım PeLin , Sen Topramı Affet Bende Seni Affedim. ? Genişletmek için tıkla ... bende affetcem hadi
Kiziltilki1 Üye pelın_' Alıntı: yok size af falan Genişletmek için tıkla ... konu boyle surecek galiba ben seni affettim pelin byyy.
pelın_' Alıntı: yok size af falan Genişletmek için tıkla ... konu boyle surecek galiba ben seni affettim pelin byyy.
pelın_ Kiziltilki1' Alıntı: konu boyle surecek galiba ben seni affettim pelin byyy. Genişletmek için tıkla ... sıkıldın galıba - - - Eklendi - - - .SeRDaR.' Alıntı: Neyin peşindesiniz çözemedim. Genişletmek için tıkla ... bizde bilmiyoruz
Kiziltilki1' Alıntı: konu boyle surecek galiba ben seni affettim pelin byyy. Genişletmek için tıkla ... sıkıldın galıba - - - Eklendi - - - .SeRDaR.' Alıntı: Neyin peşindesiniz çözemedim. Genişletmek için tıkla ... bizde bilmiyoruz
Kiziltilki1 Üye pelın_' Alıntı: slm gondermek yasak Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: takıp ıyıdır Genişletmek için tıkla ... niye kızdin bana simdi. Kıyma bana Pelinnn. Affet beni pelin.
pelın_' Alıntı: slm gondermek yasak Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: takıp ıyıdır Genişletmek için tıkla ... niye kızdin bana simdi. Kıyma bana Pelinnn. Affet beni pelin.