Pelinn (Beyler Birinizde Sunu Yapmadi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
hıc caktırmadıgın kesın :kıskıs:

pelın_

hiçte toparlayamadın hiçbirinize yakıştıramadım bu cümleleri

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende yakıştıramadım sizden kaç yaş büyük birine :nono:

pelın_

gereksizlerden elimi etegimi çekiyorum bu son msj dan sonra şakada biyere kadar bu yaptıgınız şakadan öte oldu
eskiden evet küstüm yiyodum ama şakasına yapıyoduk ama busefer cıdden gıdyrum hiçbirinize yakıstıramadım

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
gereksizlerden elimi etegimi çekiyorum bu son msj dan sonra şakada biyere kadar bu yaptıgınız şakadan öte oldu
eskiden evet küstüm yiyodum ama şakasına yapıyoduk ama busefer cıdden gıdyrum hiçbirinize yakıstıramadım

aa bu konuyu sakasina açmistim herkes sana yüklenmis benim suçum varmi ? :ağlarım:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:locked:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
dalga geciyorduk. Kusura bakma. Biraz ileri gittik. ozur dilerim. Sen forumun gulusun sensiz buranin tatdi cikmaz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar burada biz bir aile gibiyiz. Kendi aramızda şaka yaparken bu şakayı niye art niyete çevirdiniz anlamadım. ?

Pelin kardeşim eğer ki benden yana dargınliğin varsa ve isteyerek yada istemeyerek sana karşı bir kusurum veya hatam varsa özür diliyorum. Umarım özürumu kabul edersin.
(Buda benim gereksizlerdeki son mesajım.)
[taha beni grup gereksizten çıkar rica ediyorum]

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Arkadaşlar burada biz bir aile gibiyiz. Kendi aramızda şaka yaparken bu şakayı niye art niyete çevirdiniz anlamadım. ?

Pelin kardeşim eğer ki benden yana dargınliğin varsa ve isteyerek yada istemeyerek sana karşı bir kusurum veya hatam varsa özür diliyorum. Umarım özürumu kabul edersin.
(Buda benim gereksizlerdeki son mesajım.)
[taha beni grup gereksizten çıkar rica ediyorum]

sendende ozur dilerim. Farkında olmadan senide kirdim.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
offf offf

Revengeful

Emekli Yönetici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt