süt sevmem çaya çok severım:) af yok
Kiziltilki1 Üye pelın_' Alıntı: süt sevmem çaya çok severım af yok Genişletmek için tıkla ... bir gulu sevdim. Dikeni batti. Artik sevmicem. (yanlis anlama pelin sen degilsin.) ben seni affettim. Byyy.
pelın_' Alıntı: süt sevmem çaya çok severım af yok Genişletmek için tıkla ... bir gulu sevdim. Dikeni batti. Artik sevmicem. (yanlis anlama pelin sen degilsin.) ben seni affettim. Byyy.
pelın_ Kiziltilki1' Alıntı: bir gulu sevdim. Dikeni batti. Artik sevmicem. (yanlis anlama pelin sen degilsin.) ben seni affettim. Byyy. Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyosun
Kiziltilki1' Alıntı: bir gulu sevdim. Dikeni batti. Artik sevmicem. (yanlis anlama pelin sen degilsin.) ben seni affettim. Byyy. Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyosun
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Kiziltilki1' Alıntı: bir gulu sevdim. Dikeni batti. Artik sevmicem. (yanlis anlama pelin sen degilsin.) ben seni affettim. Byyy. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bu konuda pelin yokmuş gibi davranalım.
Kiziltilki1' Alıntı: bir gulu sevdim. Dikeni batti. Artik sevmicem. (yanlis anlama pelin sen degilsin.) ben seni affettim. Byyy. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bu konuda pelin yokmuş gibi davranalım.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Uğur' Alıntı: pelin bak 2 gündür sürünüyorum affet diye Nolur affet Genişletmek için tıkla ... Seni daha çok süründürecek
Uğur' Alıntı: pelin bak 2 gündür sürünüyorum affet diye Nolur affet Genişletmek için tıkla ... Seni daha çok süründürecek
Kiziltilki1 Üye pelın_' Alıntı: nereye gidiyosun Genişletmek için tıkla ... biryere gitmiyom.dikkat cekmek icin yazdım. Amacima ulastim.
pelın_' Alıntı: nereye gidiyosun Genişletmek için tıkla ... biryere gitmiyom.dikkat cekmek icin yazdım. Amacima ulastim.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: senide Genişletmek için tıkla ... Benide mi Işınlanacam bu diyardan...
Kiziltilki1 Üye 3. Konunda hayirli olsun. Bizi affet artik. Telden yaziyom. Cicek bocek pasta baklava resmi koyamiyom.
3. Konunda hayirli olsun. Bizi affet artik. Telden yaziyom. Cicek bocek pasta baklava resmi koyamiyom.