Peki Sen Hayatının Sınavı Için Ne Yaparsın???????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bRoWnJ

Üye
    Konu Sahibi
Peki Sen Hayatının Sınavı Için Ne Yaparsın???????
Ewan 22 yasina o sene basmisti, kendinden emin çok zeki ve çok çekici bir genç adam olmanin

asaletini tasiyordu. 10 gün sonra Kore'deki bir savasa katilmak üzere Ingiltere'den ayrilacakti, hiç

birseyden korkmuyordu ama duygusalligi nedeniyle, ülkesinden ayrilma fikri zor geliyordu ona.

"Holly'den olumlu cevap geldi ve mektuplar ardi arkasina yazilmaya baslandi.

Her yeni mektupta birbirlerinden biraz daha etkileniyor, yüreklerini birbirlerine biraz daha

açiyorlardi. 2 sene bu sekilde geçip gitti. Ewan ve Holly birbirlerine belki binlerce mektup yazmis,

her mektuptan ayri tatlar almislardi.

Ewan'in ülkeye geri dönme zamani gelmisti, son mektubunda Holly'i görmek istedigini yazdi. "Ancak

seni taniyabilmem için bana bir resmini gönder lütfen" diye ekledi. Holly bulusmayi kabul etti fakat

resmi göndermedi. "Resmin ne önemi var ki? Bizi ilgilendiren kalplerimiz degil mi? Yakama kirmizi

bir çiçek takacagim." dedi.

Günler birbirini kovaladi ve Ewan ülkeye döndü. Trenden indigi ilk anda gözleri Holly'i aradi. Bir

müddet bakindi, sonra kalabaligin arasindan simdiye dek gördügü en güzel kadin belirdi. Uzunboylu,

çok güzel vücutlu, uzun sari saçli, masmavi iri gözleri ve mavi elbisesiyle muhtesem bir kadindi.

Kadina dogru bir adim atti, ama yakasinda hiç birsey yoktu. Kadin gözlerine bakti ve "Merhaba

denizci, benimle gelmek ister misin?" diye sordu.

Tam o sirada güzel kadinin omuzunun üzerinden, yakasinda kirmizi çiçek olan kadini gördü. Kisa

boylu, sisman sayilacak kiloda, gri kisa saçli, tozlu uzun pardisesü ve kalin bilekleriyle öylece

duruyordu. Ewan saskindi, az önce hayatinda gördügü en güzel kadindan bir teklif almisti ancak

karsisinda da yüregine asik oldugu kadin duruyordu. Kendini toparladi ve yanindan geçen dünyalar

güzeli kadina aldirmadan ilerledi. Elinde Holly'le birbirlerini tanimalarini saglayan kitap vardi. Elini

uzatti, "Merhaba Holly" dedi gözlerinin içi gülerek. "Pardon" dedi kadin."Ben Holly degilim. Az önce

buradan geçen sari saçli mavi elbiseli bayan yakama bu çiçegi takti ve bunun hayatinin sinavi

oldugunu söyledi. Sizi garin çikisindaki cafe'de bekliyormuş.

PEKİ SEN HAYATININ SINAVI İÇİN NE YAPARSIN???:sn::sn::sn::bigstar::bigstar::bigstar:

ouSahin

ouSahin

Üye
yazıyı okuyamadım kusura bakma...ama soruna cvp vermek gerekirse...yaşadıgımız her zaman bana göre ciddi sınavlarla dolu...bilemedigim soruları pas geçemiyoruz çnkü cvpları agır geliyor...ama bildigimiz sorularında mükafatını güzel alıyoruz:) en azından 3 yanlış bir dogruyu götürmüyor:)

bRoWnJ

Üye
    Konu Sahibi
yazıyı okuyamadım kusura bakma...ama soruna cvp vermek gerekirse...yaşadıgımız her zaman bana göre ciddi sınavlarla dolu...bilemedigim soruları pas geçemiyoruz çnkü cvpları agır geliyor...ama bildigimiz sorularında mükafatını güzel alıyoruz:) en azından 3 yanlış bir dogruyu götürmüyor:)
BENCE EĞER OKURSAN FELSEFENİ ETKİLEYEBİLECEK Bİ YAZI OKADAR İDDALI DENEMEYE DEĞER...

ouSahin

ouSahin

Üye
BENCE EĞER OKURSAN FELSEFENİ ETKİLEYEBİLECEK Bİ YAZI OKADAR İDDALI DENEMEYE DEĞER...

evet okudum güzel bir hikaye... Felsefemi etkiliyecek birşey olmadı çnkü o felsefede ve okumadan cvp attıgım mesajıma eş deger:)

POWER

POWER

Üye
Çok güzel bir hikayeydi teşekkürler :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
cok süperrr özlemcim aglıcaktım :agla:aglavallla nerdeyse cok etkılendım yawwww bencede tam bi felsefelik durum:oke:

bRoWnJ

Üye
    Konu Sahibi
beğenmenize çok sevindim arkadaşlar :)

e_r_EN

e_r_EN

Üye
adam kalbi ile hazları arassında bi seçim yapmış seçtiği ise ona hem kalbini hemde hazzı kazandırmış yani hayat dahi size oyunlar oynasa siz herzaman dürüst olun sonunda doğru ve mutlu olan yine siz olursunuz...

benim bu hikayeden çıkardıım bu
gerçekten güzel hikayeymiş tşk:oke:

bRoWnJ

Üye
    Konu Sahibi
adam kalbi ile hazları arassında bi seçim yapmış seçtiği ise ona hem kalbini hemde hazzı kazandırmış yani hayat dahi size oyunlar oynasa siz herzaman dürüst olun sonunda doğru ve mutlu olan yine siz olursunuz...

benim bu hikayeden çıkardıım bu gerçekten güzel hikayeymiş tşk:oke:
çok doğru bi sonuç olmuş tebrik eidyorum..:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
Teşekkürler Hikaye için :)

bRoWnJ

Üye
    Konu Sahibi
sağolun:sn:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
ayy çok güzel:oley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...