Peki biri çıkıp Gangnam Style çalıntı derse?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki biri çıkıp Gangnam Style çalıntı derse?
Gangnam Style... Kocaman adamları sempatik görünme uğruna maymuna çeviren şarkı.

Bilmeyenler için söyleyeyim yukarıdaki BM genel sekreteri Ban Ki-Mun

Bu ise Google'ın başkanı Eric Schmidt.

An itibariyle dünyayı kasıp kavuran şarkının Youtube izlenme sayısı 745,597,688 ulaşmış durumda. Bu şarkı neden bu kadar sevildi onu da hala anlamış değilim açıkçası. Meğersem insanoğlu bugüne kadar Güney Kore'nin Ciguli'si bir şarkı yapsa, ona bir de apaçi dansı uydursa diye dört gözle bekliyormuş.

Aşağıdaki videonun 29:00 dakikalarına gelin ve dinlemeye başlayın.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dediğine katılıyorum sound aynı :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Başarı başaranındır hocam :naughty:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Baya bi esinlenmiş :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=gCLavopqsTE&feature=youtu.be

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Güney Kore'nin Ciguli' si çok hoşuma gitti :D
O ne güzel bi benzetme öyle ya :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu arada tamam "Tasmoni - push it" i baya andırıyor ama adam sound u değiştirmiş ve daha farklı bir tarza çevirmiş. Gangnam biraz daha elektrodan uzak olanlara hitap ediyor gibi. hani normal versiyonla akustik versiyon farkı gibi bir fark var arada :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada tamam "Tasmoni - push it" i baya andırıyor ama adam sound u değiştirmiş ve daha farklı bir tarza çevirmiş. Gangnam biraz daha elektrodan uzak olanlara hitap ediyor gibi. hani normal versiyonla akustik versiyon farkı gibi bir fark var arada :D
O zaman şöyle diyelim

Gangnam sytle = Pump up The Jam + Push It :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve CanKartaL
doctorrr

doctorrr

Üye
amaaan sabahlar olmasın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

O zaman şöyle diyelim

Gangnam sytle = Pump up The Jam + Push It :D

Aynen öyle yapmış :D Pump up the jam in ağır enstrumantal sounduyla push it in akıcı soundunu karıştırıp yamyam style tarzı sözlerle pekiştirmiş :D:D

• Beğen
Tepkiler: EroL
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bence hiç alakası yok hakkını yiyorsunuz..

otostopçu

otostopçu

Üye
bencede sıktı şarkı 2 günde bıktırdılar ama adam yapmış melodisini kullanmış olabilir. cover de yapsa direk çalsada ortada bi albüme koyulmuş şarkı yok yada single olarak çıkmamış telif hakkı idda edemezler. youtube a üye olurken zaten böyle bir sözleşme kabul ediyorsunuz.tartışmaya gerek yok adam yağladı balladı pazarladı.hyuna nın da etkisi az değil bu şarkıda :naughty: psy bu şarkıyı dansı klibi hazırlamak için 4 aydan fazla çalışmış ve arkadaki nerden baksanız 50 60 kişiye öğretip kombine bir şekilde dans etmekte kolay değil :D adam yapmış yani :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
2 gün değil 3 ayı geçik süredir dinliyorduk şarkıyı :D Bazı yerlerde yeni yeni duyulurken bazılarına artık bıkkınlık vermeye başladı :)
Ama şarkının melodisi, klibi hatta deadpool versiyonu olan klibi gerçekten süper :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
otostopçu

otostopçu

Üye
2 gün değil 3 ayı geçik süredir dinliyorduk şarkıyı :D Bazı yerlerde yeni yeni duyulurken bazılarına artık bıkkınlık vermeye başladı :)
Ama şarkının melodisi, klibi hatta deadpool versiyonu olan klibi gerçekten süper :D
öyle değil yaaa 2.günden bıktırdılar. ilk çıktığı gün dinlemiştim o şarkıyı... üzdün ama :züü: müzik ile aşırı ilgileniyorum çıkalı 2 gün olmadığını bildiğimi bilmeni beklerdim :zong:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

öyle değil yaaa 2.günden bıktırdılar. ilk çıktığı gün dinlemiştim o şarkıyı... üzdün ama :züü: müzik ile aşırı ilgileniyorum çıkalı 2 gün olmadığını bildiğimi bilmeni beklerdim :zong:

Haklısın da nick e hiç dikkat etmedim inan :( yorum yaparken kişiye göre değil de mesajları genel değerlendirmeye alıştım sanırım.
Bir de bu şarkıyı yeni farkedenler de çok :S

otostopçu

otostopçu

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt