Pejo 307, Fiat Punto ve Pejo 206 Hangisi İyi bir Seçim Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Pejo 307, Fiat Punto ve Pejo 206 Hangisi İyi bir Seçim Olur ?
Tasarım olarak Beğendiğim Modeller Siz olsanız Bu arabalardan Hangisini Alırdınız ?
Yada başka bir Model bir araç olarak Tavsiyeniz Varsa onu Söyleyiniz...(:
Araba Hatchback 5 kapı olarak düşünüyorum Bütçem 20.000 TL Çivarı

Örnek olarak verdim Araçları

Benim En Sempatik Baktığım Araba Punto

V/RS

V/RS

Üye
Ben başka bi marka olarak Skoda Fabia II yi öneriyorum hem yakıtı az hem alman :)

• Beğen
Tepkiler: 'Davut
R.A.M

R.A.M

Üye
Ben öncelikle 3 arabayı kullanmadım bana sorarsan 206'yı alma diğer ikisi olabilir eğer başka araba almak istersen opel astra'lara bak derim veya focus eski kasalarının 'ü 20000 civarı onlarada bak derim.Biz gecen yıl megan 1 RXT aldık 19000 civarı paraya araba yakıt desen az yakıyor performansı gayet 1.6 motorlara göre güzel ve temiz binilecek araba istersen...

• Beğen
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ben başka bi marka olarak Skoda Fabia II yi öneriyorum hem yakıtı az hem alman :)

Güzel Araba Seçim Olarak...Bütçemi Aşar hemde Skodayada samimi bakamıyorum açıkçası ... Önerdiğin için Sağol

Ben öncelikle 3 arabayı kullanmadım bana sorarsan 206'yı alma diğer ikisi olabilir eğer başka araba almak istersen opel astra'lara bak derim veya focus eski kasalarının 'ü 20000 civarı onlarada bak derim.Biz gecen yıl megan 1 RXT aldık 19000 civarı paraya araba yakıt desen az yakıyor performansı gayet 1.6 motorlara göre güzel ve temiz binilecek araba istersen...

Şu anda en son seçeneğim 206 zaten temizini bulmak zor Pek eski model Arabada Almak istemiyorum Almamda zaten Model olarak 2006 dan eski olsun istemiyorum... Bu arada Arabanızda hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
R.A.M

R.A.M

Üye
Güzel Araba Seçim Olarak...Bütçemi Aşar hemde Skodayada samimi bakamıyorum açıkçası ... Önerdiğin için Sağol

Şu anda en son seçeneğim 206 zaten temizini bulmak zor Pek eski model Arabada Almak istemiyorum Almamda zaten Model olarak 2006 dan eski olsun istemiyorum... Bu arada Arabanızda hayırlı olsun :)
Sağol :) Senin için araştırıyım biraz sedan arabamı arıyorsun yoksa hatchback mi?

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğim Üç Modelde Hatckback Bu Modelleri Beğeniyorum (:

R.A.M

R.A.M

Üye
Verdiğim Üç Modelde Hatckback Bu Modelleri Beğeniyorum (:
Bazı alternatifler buldum.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Grande punto öneririm konforu en kral pejolara göre bile daha iyi.
5 yıldızlı güvenlik ve geniş donanımlı.Ama benzinli degil dizel alman daha mantıklı çünkü 1.3 multijet motorlar harika bir performans ve yakıt tasarrufu saglıyor.75 Hp olan bile gaza dokundugun gibi kafa kaldırıyo ve yakıt minimum.

• Beğen
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi

Bazı alternatifler buldum.

Eyvallah Kardeşim Pejo 207 20.000 tl ye Temizleri varmış Bu güzel Zaten bi Abimde 207 dedi Tam Genç arabası sanada yakışır demişti...(:

Grande punto öneririm konforu en kral pejolara göre bile daha iyi.
5 yıldızlı güvenlik ve geniş donanımlı.Ama benzinli degil dizel alman daha mantıklı çünkü 1.3 multijet motorlar harika bir performans ve yakıt tasarrufu saglıyor.75 Hp olan bile gaza dokundugun gibi kafa kaldırıyo ve yakıt minimum.

Evet 1.3 Multijet motor iyi olur hem Vergisi de düşük olur... Eyvallah Kardeşim Güzel Yorumlamışsın...

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt