pehhh

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Acaba 5 milyonuncu mesaj için post kasıyor olabilir mi diyecem ama forum sitelerinin genel kaderi bu.

Zamanında sitenin birinde mod ken 1000 yakın mesajım vardı. Bunun 960 970 tanesi konuydu. Diğerleride üyelerin sorunları için cevapti.
Siteye bir bayan mod geldi. 1 ayda 1500 mesaj attı. alayı teşekkür ederim paylaşım için sağol. Ben 6 ayda 1000 mesaja ulaşmışken ve bunun çok yüksek bir meblağı konu iken isyana bağladım böyle mod mu olur diye :) ha sonuç ne oldu derseniz.

O mod korundu kıymetli oldu ; bendeniz ban yedi :) o yüzden post kasanlara gülüp geçiyorum.
:) geçmiş olsun abi :)tamamen haklısın

- - - Eklendi - - -

hayata tutanamayanlar komunitesi 5
rutbe savascilari 2

:tşk: etme sanati 999
:tşk:

:kop:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
rutbe hastalarinin boyle olmasinin tek nedeni hayatta istedikleri yerlere gelemeyip sanal ortamda kendilerini tatmin etmektir
ben 2007de uye oldum cok aktif degilim ama yaziyorum genede
adam 2012 nisanda uye olmus napiyorsa artik mesaj sayisi 1000i gecmis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
rutbe hastalarinin boyle olmasinin tek nedeni hayatta istedikleri yerlere gelemeyip sanal ortamda kendilerini tatmin etmektir
ben 2007de uye oldum cok aktif degilim ama yaziyorum genede
adam 2012 nisanda uye olmus napiyorsa artik mesaj sayisi 1000i gecmis

Üyelik tarihimiz aynı :D Haklısın :oke:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
android bölümünede :tşk: atıyo maxicfw bölümüne de:D yaptıgı tek sey bu. sonra gelıyor sanki başı göğe deymişcesine ağalık taslıyo

- - - Eklendi - - -

Üyelik tarihimiz aynı :D Haklısın :oke:
:hmmm

joker.lg

joker.lg

Üye
android bölümünede :tşk: atıyo maxicfw bölümüne de:D yaptıgı tek sey bu. sonra gelıyor sanki başı göğe deymişcesine ağalık taslıyo

- - - Eklendi - - -

:hmmm

sunu açıklığa kavuşturalim buranin ağasi benim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kac:

pelın_

çokk saçma ben 2011 üyesiyım ve o sene çok aktıftım hatta baya abartılı gece gunduz net başındaydım ve ramazanda hıc uymazdık sureklı sohbet ederdık konu açardık bı kaç yorumu okudumda yenı uye olmakla eskı uye olmak msj kasmak anlamına gelmıyo
:d:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
çokk saçma ben 2011 üyesiyım ve o sene çok aktıftım hatta baya abartılı gece gunduz net başındaydım ve ramazanda hıc uymazdık sureklı sohbet ederdık konu açardık bı kaç yorumu okudumda yenı uye olmakla eskı uye olmak msj kasmak anlamına gelmıyo
:d:

pelin abla sana bir sey diyen yok. Arkilerin dedigi konu misal bir uye 2007 tarihinde uye olup 1500 civari mesaji var. Rutbesi xxx olmus. Diğer bir uye 2012 tarihinde uye olup abartisiz 4500 civari mesaji olup 4-5 aylik uye 5 senelik uyenin rutbesini gecebilmesi konuyu ben boyle anladim. Kisaca nekadar rutbe okadar kıdem meselesi. 5 sene - 5 ay hic farketmez.
Ben simdi
:tşk:
etmeye baslarsam ne kadar mesajla tumgeneral olurum.
:zuhaha:
aceba ben su anda tahmini (dikkat etmedim ama) 1.5 yilda 150-200 mesajim var galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt