Pegasus'tan Haziran Fırsatı biletler 29.99TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pegasus'tan Haziran Fırsatı biletler 29.99TL
Uçacağınız tarih konusunda esnek misiniz? O zaman bu kampanya tam size göre! 13-16 Mayıs tarihleri arasında bilet alanlar, 23 Mayıs’tan Haziran sonuna kadar, iç hatlarda seçilmiş fırsat hatlarında 29.99 TL’ye uçacak!

61semih

61semih

Üye
böyle bırsuru kampanya oluyor ama ornegın ben trabzonda yasıyorum bursaya gıtmem gerekıyor ınternetten arastırıyorum 2 ay sonrakı ucak bıletlerıne bakıyorum 170 tl cıvarı bırde aktarmalı! ee nerede kampanya.kampanya sadece ıstanbul ve ankara ya var :S

intro

intro

Üye
böyle bırsuru kampanya oluyor ama ornegın ben trabzonda yasıyorum bursaya gıtmem gerekıyor ınternetten arastırıyorum 2 ay sonrakı ucak bıletlerıne bakıyorum 170 tl cıvarı bırde aktarmalı! ee nerede kampanya.kampanya sadece ıstanbul ve ankara ya var :S

öyle deme bu iş biraz şans biraz fırsat meselesi. Sürekli takip edersen çok manyak fiyatlara bilet bulursun. Şahsen sabiha gökçen trabzon hattına gidiş geliş 58 lira ile 70 arasında çok gidip geldim. Havayolu şirketinin sitesinden takip edersen bulursun

ritmiz

Üye
Çok sıcak bir kampanyaymış umarım bilet kalmıştır hemencecik bakayım. Teşekkürler.

----------Eklendi @ 09:22:22 ---------- Yazıldı @ 09:20:41 ----------

Sanırım birşey kalmamış haberi kaldırmışlar :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt