Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peel 520 ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb
Üye
Konu Sahibi
Peel 520 ?
Arkadaşlar bu cihaz nedir internette okuduğuma göre ipod touch için telefon olarak kullanılıyormuş çin malıymış ama deneyen var mı ? İpod touch 4g + peel 520 nasıl olur ?
N1C<-lazımdeğil
Üye
Türkiye de var mı bilmiyorum. ama fiyatı 150-200 tl diye duymuştum. çok gibi. 600 + 200 = 800e (OptimusBLACK-N8-Sony Xp.NEO) al daha iyi
mertcb
Üye
Konu Sahibi
Kardeş ne 600ü o teknosada satılan fiyat ben alırsam temiz ikinci el alcam 400-500 arasına 32gblikler bulunuyor diyorlar. Ama bu aletle iphone 4 elde etmiş oluyorsun
Kardeş ne 600ü o teknosada satılan fiyat ben alırsam temiz ikinci el alcam 400-500 arasına 32gblikler bulunuyor diyorlar. Ama bu aletle iphone 4 elde etmiş oluyorsun
valla imei işini çözebilirsen bilmiyorum belki olabilir bi ara dh da alan bi kaç kişi oldu imeiyi halledemediler cihaz sim i görmedi filan diyorlardı bi araştırsan iyi olur.
valla imei işini çözebilirsen bilmiyorum belki olabilir bi ara dh da alan bi kaç kişi oldu imeiyi halledemediler cihaz sim i görmedi filan diyorlardı bi araştırsan iyi olur.