Peel 520 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Peel 520 ?
Arkadaşlar bu cihaz nedir internette okuduğuma göre ipod touch için telefon olarak kullanılıyormuş çin malıymış ama deneyen var mı ? İpod touch 4g + peel 520 nasıl olur ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Türkiye de var mı bilmiyorum. ama fiyatı 150-200 tl diye duymuştum. çok gibi. 600 + 200 = 800e (OptimusBLACK-N8-Sony Xp.NEO) al daha iyi :ehe

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ne 600ü o teknosada satılan fiyat ben alırsam temiz ikinci el alcam 400-500 arasına 32gblikler bulunuyor diyorlar. Ama bu aletle iphone 4 elde etmiş oluyorsun :D

mert_1047

mert_1047

Üye
Kardeş ne 600ü o teknosada satılan fiyat ben alırsam temiz ikinci el alcam 400-500 arasına 32gblikler bulunuyor diyorlar. Ama bu aletle iphone 4 elde etmiş oluyorsun :D

valla imei işini çözebilirsen bilmiyorum belki olabilir bi ara dh da alan bi kaç kişi oldu imeiyi halledemediler cihaz sim i görmedi filan diyorlardı bi araştırsan iyi olur.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
valla imei işini çözebilirsen bilmiyorum belki olabilir bi ara dh da alan bi kaç kişi oldu imeiyi halledemediler cihaz sim i görmedi filan diyorlardı bi araştırsan iyi olur.
Benimde hiç olcak gibi gelmiyor fazla lazım değil zaten de olsaydı hemen alırdım kaçar mı öyle fırsat :ehe

futbol123

futbol123

Üye
burdan bakın arkadaşlar çok kalın ama ipod kütük gibi kalmış:ehe

sabe34

Üye
bide bunu nerden alabiliriz satan neresi var istanbulda ben gidip dükkana ürünü görmek istiyorum

mert2107

Üye
Izmir içinden almak isteyen varsa satıyorum, fiyat 150 tl az kullanıldı imei sorununu çözdüm detaylar için

bday

Üye
İyi geceler mert ürünü hala satıyor musun??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt