draqkin
Üye
Pdf Ve Txt Ler Hakkında Yardım
Telefonum 6600 ve pdf dosyalarıyla ilgili sorunlar yaşıyorum, dosyalar bölümündeki pdf+ programını kurdum.
PDF sorunları şöyle
1)Bazı pdf dokümanlarını açmaya çalıştığımda "Page count to-level pages object is incorrect" diye bi hata veriyor
2)Bazı dosyaları ise hiç açamadan direkt program kapanıyo
3)Bazı dosyaları da okurken bazı sayfalarında çat diye program kapanıyo, o sayfaya gelmeye çalıştığımda da program kapanıyor.
Txt ler hakkında ise
dosyalar bölümündeki UNTEH notepad ı çekip kurdum, ebook lar bölümündeki txt formatındaki kitapları açmaya çalıştığımda sanki bir exe veya bi program açmışım gibi karelerle ( □
karşılaşıyorum.ama telefonun kendi notlarıyla yada profi explorer ile açarsam normal açılıyor.
Bu sorunların sebebi ne olabilir?Ebook okumak istiyorum ama bir türlü olmuyor
şimdiden teşekkürler...
PDF sorunları şöyle
1)Bazı pdf dokümanlarını açmaya çalıştığımda "Page count to-level pages object is incorrect" diye bi hata veriyor
2)Bazı dosyaları ise hiç açamadan direkt program kapanıyo
3)Bazı dosyaları da okurken bazı sayfalarında çat diye program kapanıyo, o sayfaya gelmeye çalıştığımda da program kapanıyor.
Txt ler hakkında ise
dosyalar bölümündeki UNTEH notepad ı çekip kurdum, ebook lar bölümündeki txt formatındaki kitapları açmaya çalıştığımda sanki bir exe veya bi program açmışım gibi karelerle ( □
Bu sorunların sebebi ne olabilir?Ebook okumak istiyorum ama bir türlü olmuyor
şimdiden teşekkürler...