pdf dosyaları ve telefon kasası,ACİL !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mixalis Pavlis

Üye
    Konu Sahibi
pdf dosyaları ve telefon kasası,ACİL !!
arkadaşlar ben sık sık seyahat ettiğimden dolayı bir meşgale bulmak istiyorum bunun için telefonumda roman okumak istiyorum,pdfli olanlardan yani. Diyeceksiniz ki al bir kitap oku ,ama kitap taşımak zor oluyor. Kısacası pdfli bir roman nasıl indirebilirim ? Ve bu iş için bir program öneriniz var mı? (Bir C3 00 kullanıcısıyım) . Ayrıca temmuz 2011de telefonu aldım ancak şu anda telefonun yanları soyuldu,metal kısım yani. Görüntü gerçekten kötü. Ben buna bir çare bulmak istiyorum. Ancak piyasada bir tek yan sanayi ürün var,o da 1 ayda kötü oluyor. Orijinal nasıl bulabilirim?

Archonn

Archonn

Üye

Albite reader pdf açmıyor ama txt ve epub dosyalarını açabiliyor. Zaten e-kitapların çoğu bu formatlarda yayınlandığı için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Türkçe karakter sorunu da olmuyor.

Bunun yanında pdf okuyucusu da isterseniz ovi suitte EZDocreader isimli uygulamayı indirebilirsiniz. Forumda da mevcut arama yapıp bulabilirsiniz.

guney28

guney28

Üye
S40'lar için pdf dosyaları 500kb ve üzeri dosyaları açmıyor. Birde resim varsa hiç açmıyor. Kısacası bir işe yaramıyor pdf açan programlar.

Mixalis Pavlis

Üye
    Konu Sahibi
? bende ezdocreader var zaten ama en önemlisi bildiğiniz güzel bir ebook sitesi var mı? Bu ebooklar sizin dediğiniz gibi 500 kbnin üstünde oluyor mu

- - - Eklendi - - -

bende ezdocreader var zaten ama en önemlisi bildiğiniz güzel bir ebook sitesi var mı? Bu ebooklar sizin dediğiniz gibi 500 kbnin üstünde oluyor mu

- - - Eklendi - - -

şu epubda böyle bir sınırlama söz konusu mu,ve bildiğiniz güzel bir ebook sitesi var mı?

ferhat_bayhan

Üye
arkadaşlar txt ve epub dosyalarını nasıl yükleyecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt