PdaNet+ V.4.17.1 [HG Türkçe + Kullanımı]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşıldım, ben rahatsız olmadım. Böyle bi telefon varmı onu bile bilmiyorum. Hotspotu olmayan android telefon var mı,denk gelmedi bi araştırmamda olmadı.

Merak ettim programın ne işe yaradığını bukadar. Amacınız ne deyince şey oldu yanlış anladınız
Bak kendiniz diyorsunuz hotspotu olmayan bir telefon varmı diye... Ben var demiyorum ama bunda her türlü bağlanma özelliği var. Masaüstü bilgisayarı olan bir arkadaşımızda belki wifi adaptörü yoktur ama bu uygulama ile masaüstü bilgisayarda bile kullanabiliyorsunuz. Demek ki lazım olan arkadaşlar var ki konu hala aktif...

• Beğen
Tepkiler: senol2006

senol2006

Üye
Konu için teşekkürler olmazsa olmaz dediğim programlardan bir masa üssü pc kullanırsanız ve netiniz yoksa telefon bağlanmaz ama bununla bağlanır ...

veliahht

veliahht

Üye
yeni sürümü türkçe paylaşabilirmisin acaba şimdiden emeğine sağlık 5.10 sürümü çıkmış...

Mako.79

Üye
Bluetooth üzerinden paylaşılabilir
capkino_42 ye cevap
Bluetooth üzerinden paylaşılabilir
Arkadaşlar bir arkadaşım baglangıgımız wifinin netini başka cihaza verebilirmiyiz demiş evet bluetooth özelligi olan cihazlara verebiliriz

Saturniidae

Üye
Telefon ile wifi ye bağlanıp Masaüstü PC ye aktardım , Telefon bi nevi wifi adaptörü görevi gördü. :) Çok teşekkür ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: veliahht01
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Samsung s8 de kendisi bu işlemi yapıyordu

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt