pda almak istiyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

miyawe

Üye
    Konu Sahibi
pda almak istiyorum yardım
arkadaslar sıfır pda almak ıstıyorum onun icin lutfen sadece marka ismi verirseniz iyi olr lımıtım 750 ytl ozellikler de sunlar olmalı
1.wi-fi özelliği olacak
2.word excel dosyaları olusturabılecek
3.işletim sistemi hızlı olacak insanı delirtmeyecek kasmayacak kilitlenip kalmayacak
4.navigasyon mumkunse ucretsız olacak
5.sarzı nete falan girdıgınde 4 5 saatte bıtmeyecek hıc olmazsa telefonu cok kurcalamazsak 3 4 gun gidecek
6.mumkunse wındows 6.1 ve ram ve rom 256 ve 128 olsun
.ve turkıyedekı magazalarda bulunabılen bırsey olsun lutfen sadece yurtdısında bulunabılen bırswy olmasın
yardımlarınızı beklıyorum ck tesekkurler lımıtım

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca dıvx oynatırsa ck ıyı olur

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
htc touch diamond çok güzel :oke:

miyawe

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım kafamı buluosun lımıtım 750 ytl dedim sen 1.5 mılyarlık telefon onermıssın

ayirfan

ayirfan

Üye
akradaşım az limitlerini arttırman gerekir 750 ytl istediğin özellikte pda bulursun ama verim alamazsın 1000 ytl - 1200 ytl arasın da hp 614c veya omnina i900 alabilirsin 3g desteğide var bu cihazlarda..

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
O yazdığın özelliklere göre 750ytlye biraz zor bulursun PDA. Bi kere 1000-1500ytl yi gözden çıkarman gerekir iyi bir PDA almak istiyorsan.

macman

macman

Üye
750 ytl yeterli kardeşim istediin özellikler için +gps te var bilgin olsun işlemcisi gayet iy ve hızlı donma olayları felan yok nettede gayet hızlı W.M 6.1 yüklü zaten pda larda excel felan açabiliosun kullanabiliyosun w.m yüklü tellerde word ve excel açabilirsin sorunsuzca önerdiği telefon ASUS P552w :) bende bu telefonu kullanıyorum fiyatına göre dört dörtlük telefondur özelliklerini araştır zaten bu fiyata böyle telefon bulamazsın bundan başka söliyim :)

kmlerg

kmlerg

Üye
İlla sıfır olsun demezsen internette araştırdığında garantisi halen devam eden bir sürü PDA bulabilirsin o paraya. HTC TOUCH DİAMOND bile var.

greham36

Üye
pdamı datıomrum g4 navıgasyon harıc tum ozellıkle var wındowsu bn 5 sevıom sana 6.1 yuklerım bn 5 yukleyıp sph munu kullanıom senın ıstedıgın romuda yuklerım serı ve kullanıslı bı cıhazdır oerırırm bn 2 yıla yakın bı suradır kullanıom ve fıyat 250 tl ye verıcem telefonu hmen teslım sıtanbulda dıledıgın yer zaman :nono:

cıhazın resımı

pdamı datıomrum g4 navıgasyon harıc tum ozellıkle var wındowsu bn 5 sevıom sana 6.1 yuklerım bn 5 yukleyıp sph munu kullanıom senın ıstedıgın romuda yuklerım serı ve kullanıslı bı cıhazdır oerırırm bn 2 yıla yakın bı suradır kullanıom ve fıyat 250 tl ye verıcem telefonu hmen teslım sıtanbulda dıledıgın yer zaman :nono:

cıhazın resımı
lınkte

pdamı satıomrum g4 navıgasyon harıc tum ozellıkle var wındowsu bn 5 sevıom sana 6.1 yuklerım bn 5 yukleyıp sph munu kullanıom senın ıstedıgın romuda yuklerım serı ve kullanıslı bı cıhazdır oerırırm bn 2 yıla yakın bı suradır kullanıom ve fıyat 250 tl ye verıcem telefonu hmen teslım sıtanbulda dıledıgın yer zaman :nono:

cıhazın resmı lınte:sn:

maverick07

Üye
krdesm o fiyata bulursan bana da bi cıtlat olr mu ((:

Burtinsaw

Üye
krdesm o fiyata bulursan bana da bi cıtlat olr mu ((:

650 + 7,5 KARGO İLE HTC DIAMOND aldım 1 haftadır kullanıyorum.Çok güvendiğim bi satıcıdan aldım hala almadıysan pm at numarasını atayım kendik görüş.

maverick07

Üye
2. el m i ?

17haziran2007

17haziran2007

Üye
samsung b7320 omnia pro verem sana 2 haftalık yokyok :)

futbol123

futbol123

Üye
e63 alabilirsin 449tl ye

bidibidi12

bidibidi12

Üye
samsung B7320 omnia pro 700TL civarında

araştır belki hoşuna gider :)

Kitmir1982

Kitmir1982

Üye
Kardeş sıfırı baya pahalı ama ikinci elini bulabilirsen bir ihtimal asus p565 öneririm süper bir alet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt