Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pda alırken nelere dikkat etmeliyiz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aspire5520gg
Üye
Konu Sahibi
pda alırken nelere dikkat etmeliyiz
Merhab arkadaşlar ben cep bilgisayarı almayı düşünüyorum..hangi özelliklerini değerlendirmeliyim..benq e 72 var mesela..epey ucuz diğper pda lara kıyasla ne özelliği düşük..yoksa markası sayesinde mi ucuzdur?
pda lardada işlemci özellikleri var mıdır?
mutlu_66
Üye
kardeş vodafon kullanmıyorsan htc mega 600 tl.mega nın 3g si vodafon da stabil çalışmıyor. htc wildfire olabilir 700 tl bunlar fiyat/performans açısınadan en iyi denebilecek cihazlar.veya 880 tl ye çıkabilirsen asus garmin derim.benq tavsiye etmem.şahsi görüşümdür.
--------------- Ekleme ---------------
unutmadan söyleyim mega nın 3g sorunu yine turkcell in atmış olduğu rom dan kaynaklı.bende çok sorun yaşadım.ama şu an memnunum.
61semih
Üye
htc den şaşma arkadasım kesınlıkle aradıgından fazlasını bulacaksın ben htc touch2 alalı 6 ay oldu ama cıhazı kullanırken hala zevk alıyorm
atismogulant
Üye
benq p51 kullanıyorum gayet memnunum,wm 6 yükledim,sorun yok gps.divx,mp3,wifi,fotoğraf çekimi tahmin ettiğimden iyi,ekranı geniş ve dokunmatik güzel,fiyatıda güzel,tavsiye ederim.