Pc'yi Sesli Komutlarla Yönetme !

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Pc'yi Sesli Komutlarla Yönetme !
Arkadaşlar bilgisayarı mikrofon desteğiyle konuşarak yönlendirebileceğimiz Basit bir program var mı ??

Legendary_484

Legendary_484

Üye
sanmıyorum ama olsa süper olurdu

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Var böyle bir program da bulamıyorum. D Shopping Tv de bir bilgisayar tanıtırken gördüm.Basit bir programda adını göremedim işte :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Varr Ben Kullandimm Ama Proqram Inqilizcee .. Computer Falan Diyosun Ben Computer Diyodum Gei Donusum Kutusu Aciliyordu .. Sacmaydi Yanee .. Bilqisayarimda Girer WINDOWS'Tan Bir Dosya Siler Diye Hemen Kaldirdimm :)

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
benim bilgisayarda var ama ismini bilmiyorum

typerr1982

typerr1982

Üye
var tabikide linkini atıcam istersen bakarım bilgisayarımda olması lazım kullanmıştım ama ses komutlarında bazen yanılma olabiliyor ama bayaa rahatlık veriyor kullanırken mause unutuyosun hanii

----------Eklendi @ 01:59:34 ---------- Yazıldı @ 01:53:19 ----------

baktım biraz buldum bilgisayarda programın açıklamasınıda buldum koyuyorum oradan bakabilirsiniz

buda link :

Muhteşem bir yazılım. Böyle yazılım herhalde son teknoloji harikası olmalı diye düşünüyorum. Bakın programla istediğinizi yapabilirsiniz. Mesela "çöp kutusunu boşalt" diyorsunuz program çöp kutusunu boşaltıyor veya "media player aç" diyorsunuz program media player'ı açıyor. Program kendinden bir çok sesi tanımlamış fakat siz kendinize göre istediğiniz ses ile istediğiniz uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Program gerçekten her işinizi kolaylaştırabilecek cinsten, yani kes, kopyala, yapıştır, tümünü seç gibi kısayol komutlarını bile işleyebiliyor.

Bir örnek daha vereyim isterseniz. Mesela "facebook" diyorsunuz program "facebook"a bağlanıyor, "internet" diyorsunuz program internete bağlanıyor, sadece istediğiniz uygulamanın adını söyleyin program sizin yerinize yapsın.

• Beğen
Tepkiler: Skysis ve tinasoft
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
var tabikide linkini atıcam istersen bakarım bilgisayarımda olması lazım kullanmıştım ama ses komutlarında bazen yanılma olabiliyor ama bayaa rahatlık veriyor kullanırken mause unutuyosun hanii

----------Eklendi @ 01:59:34 ---------- Yazıldı @ 01:53:19 ----------

baktım biraz buldum bilgisayarda programın açıklamasınıda buldum koyuyorum oradan bakabilirsiniz

buda link :

Muhteşem bir yazılım. Böyle yazılım herhalde son teknoloji harikası olmalı diye düşünüyorum. Bakın programla istediğinizi yapabilirsiniz. Mesela "çöp kutusunu boşalt" diyorsunuz program çöp kutusunu boşaltıyor veya "media player aç" diyorsunuz program media player'ı açıyor. Program kendinden bir çok sesi tanımlamış fakat siz kendinize göre istediğiniz ses ile istediğiniz uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Program gerçekten her işinizi kolaylaştırabilecek cinsten, yani kes, kopyala, yapıştır, tümünü seç gibi kısayol komutlarını bile işleyebiliyor.

Bir örnek daha vereyim isterseniz. Mesela "facebook" diyorsunuz program "facebook"a bağlanıyor, "internet" diyorsunuz program internete bağlanıyor, sadece istediğiniz uygulamanın adını söyleyin program sizin yerinize yapsın.

Sadece kurma simgesi var kurdum ama nasıl kullanılıyor bu onu da söyler misin mikrofon aktif :D ama kullanamıyorum bi yardım ediver

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
gvz komut anlar adlı program var araştırın bulursunuz illegal içerik olduğu için link veremiyorum .C=

Üst Alt