Pcye Virüs Girdi Pc Delirdi Help Me...yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
Pcye Virüs Girdi Pc Delirdi Help Me...yardım
Arkadsalar benim pc ye virüs girdi ve exe dosyalarımı setupları falan 40 mbdan düsürdü 97 kb falan bircok dosyamı bozdu ama rar ve zipli dosyalara bişi yamadı ve microsoft dosyalarınada media player . msn 7.5 gibi programları bozamadı :S ama gelin görün format attım yinde virüs gitmedi not defteri acid pro . v.s v.s gibi programları calısmıyor ayrıca Micox'un attıgı Antiyide silio calıstırmıo anti bişi yapamıo anti benim Kaspersky ama fayda etmio taratıom 15 yakın virüsü silio flaan :S format atıım olmadı ne yapcam yaa yardım etseniz cok iyi olcak deli etti beni bu virüs :S silemedim yardımmm ....

Ne Yapacazzz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Formatla gitmeyen virüs nasıl oluyor..

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 18 2006, 05&#58;26 PM) [post=281465]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Formatla gitmeyen virüs nasıl oluyor..
[/b][/quote]

Bende anlamıs değilim:wacko: yhaa deli olcam programlarım calısmıyo acid pro 5 kullanmam lazım hata verio diğer proglarımda öyle d: sürücüsünde virüs olabilirmi acaba bilmiom valla ama biri dedigine göre bios&#39;a virüs girdiyse cok zor silersin dediler ne yapacam bilmiom....

CooL'n'Quiet

Üye
ya hoca formatla gitmeyen virüsmü olur?
tekrar bi formatla belki tam formatlayamamıssındır

turgay89

turgay89

Üye
en iisi saglam bi bilgisyarcıya gotur bi temiz formatlasın.. gecmis olsun..

__Midas__

__Midas__

Üye
sabit disk iki parça halindeyse ve sadece c yi formatlıyorsa diğer bölümede bulaşan virüs hayatını buralarda sürdürebilir...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
beyler harbi bu konu doğru ya benim bil. spy girmişdi formatta atsam banamısın demezdi en 7 bilgisayarcı gezdim en sonunda ekran kartım yandı bu konuda açıklık getirirseniz memlun olurum

shtekar38

Üye
arkadaşım bunun çözümü şudur pcyi formatlarken hart diskin kaça bölüdüyse sırayla diğelim 2ye bölündü C ve D ilk cye Sonra Dye atcan ama arka arkaya yani Cye attıktan sonra uğraşmıcan pcyle Dye atcan yardım ettiysem ne mutlu bana

Salihyet

Salihyet

Üye
Kin ittifak yok, tartışmaya son veriyorum :) :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt