Pc'ye Format Atıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Pc'ye Format Atıyorum
Uzun zamandır atmıyordum özlemişim yav. Eskiden 1 haftada 10'dan fazla format atmışlığım da vardır.

lastairbender21

Üye
Uğraştırıcı ama yükleme sonunda verdiği zevk paha biçilemez :)

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kolay gelsin :D
Pc nin bios ayarlarını yapmayı unutma :D

fullwar

fullwar

Üye
Bende ayda bir atıyorum. PC'ye sık sık format atanlar derneği kuralım. :lamer:

mstf_l

mstf_l

Üye
ghost al en fazla yarım saat sonra aynı bilgisayar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ben hep baştan yapmayı seviyorum. açıkçası formata bile zaman bulamıyordum son günlerde.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Windows 7'ye geçtiğimden beridir yıllık format atıyorum. Düşünün bir sürü program oyun vs. kurup siliyorum.

fullwar

fullwar

Üye
Windows 7'ye geçtiğimden beridir yıllık format atıyorum. Düşünün bir sürü program oyun vs. kurup siliyorum.

Oyun arşivimi görsen şaşırırsın. :) Ben genede ayda bir eziyet çekiyorum. :) Zevk işte (nasıl bir zevk o ya?). :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benimde oyun arşivim var. Geçenlerde işlemcimi değiştirdim, kasan oyunları bir daha yükledim. Düşün ne oldu? Allah belanızı versin insan bu kadar mı basit oyun yapar dedim. Yani oyunlar kasınca güzel görünüyorlar şeytan dürtüyor sistemi yükseltiyoz bu seferde oyun basit geliyor :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben format atamıyorum ne yazik ki . . .

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bizde ölçü oyunun kasması. öte yandan fullwar'ın dediği gibi hakkaten bu format zevk işi. ben herhalde yalan olmasın da 100'den fazla format atmışımdır :aman2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ön yükleme için tuşa basın diyo ama basıyorum , pc yine normal seyrinde başliyo . Daha önce mavi ekran çıkardı . Format atamıyorum . Neden acaba .

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ne kurmaya çalışıyorsun hangi işletim sistemi?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
xp kardeşim

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
aynen ben de geçiktim genelde cd ile alakalıdır bu tip şeyler. bu arada diablo sen iyi anlıyor musun format işinden yoksa kara düzen mi atıyorsun

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Daha önce atıyordum . Bios ayarları falan birşeyler diyordu arkadaşım , bios ayarlarını yapmayı bilmiyorum işte :)
Ondan kaynaklı olabilir ...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
masaüstü mü ? laptop mı? ve markası ne? biliyorsan anakart ne?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Masaüstü ...
Anakartın ismini tam olarak bilmiyorum ki ...

Dvd okuyucumda sorun vardı , bir okuyup bir okumuyordu cd yi ... Yenisini aldım geçen hafta ...
Bir de şimdi deniyeyim bakalım .:)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
tamam sen dene ben yardımcı olmaya çalışayım sana. ilk açılışta bios ekranı gelene kadar sürekli delete tuşuna bas bios açılır. boot priorityi bul. duruma göre f5 veya f6 ile + veya - ile de uğraşarak cd/dvd yazanı en üste getirmeye çalış. sonra da f10 a bas ve y yap yeniden açılırken (tabi cd takılı bu arada) cd'den ön yükleme için bir tuşa basın der bas geç format başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt