general4242
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardes yukaridaki dediklerinden anlamadim intel falan diye ben sadece 1000 tl ye yeni kasa ekran karti islemci sogutucu ssd ram istiyorum dengeli bir sekilde kart agirlikli olarak.RAMi Bir Dahakine Tek Modül Alma.2*4 GB Şeklinde Al Toplam 8 GB Olur Çift Kanal Çalışır RAMLer.DDR4 Bir Sistem Neredeyse 2.500 TL Cıvarına Çıkar.İ5 6.Nesil İşlemci 700-800 TL RAMler 250 TL Desen Anakartta Ort 350 TL PSU Şart Zaten Oda 600 700W 80 Plus Bişey Alırsan Ortalama 250 350 TL + 150 200 TLyede Oyuncu Kasası 3.0 lı.Daha Ekran Kartı GTX 960 Alırsın 800 TLye Ama GTX 1060 1070 Almanı Öneririm Bütçeni Zorlayıp.Sonrasındada HDD 1 TB 200 TL De Düz + Samsung Pro SSD Alırsın Bi Tane Pro yada Evo Serisi Ama 850 Serisi Olmasına Dikkat Et.
Yada Hiç Uğraşma Eski Sistemine Bi Tane Ekran Kartı Al Oda GTX 960 Olur Direk Tak Sistemine Üstüne 200 300 TLyede PSU Al Kullan.Dediğin Bütçeye Sırf Ekran Kartı Alırsın Neredeyse.GTX550Ti Var Ama Oda 500 TL Uzun Ömürlü Bir Sistem Olmaz Gerisi Sana Kalmiş
O paraya komple r9 380 al artan paraya biraz daha ekleyip kafana uyan kasayi da al tamamdirKardes yukaridaki dediklerinden anlamadim intel falan diye ben sadece 1000 tl ye yeni kasa ekran karti islemci sogutucu ssd ram istiyorum dengeli bir sekilde kart agirlikli olarak.
Bende o dediginiz karta bakiyordum yanlis hatirlamiyorsam 600 tl idi 4 gb 256 bit gdrr5. Geriyede kasa ram ssd sıkıstirmisdim. Bir de 2 yil once bu sistemi topladigimda foruma ve baska foruma yazmisdim herkes cop toplamissin demisdideO paraya komple r9 380 al artan paraya biraz daha ekleyip kafana uyan kasayi da al tamamdir
Ayrica bu sistemde geri kalan parcalar dusuk olunca filan diye birsey olmaz senin sistemin baya iyisadece ekran kartini degistirsen (en yuksegini bile alsan olur) canavar olur ve o islemci filan da dusuk kalmaz
r9 380 al 800 tl onun fiyat da ben şu an kullanıyorum kesinlikle işlemci modeli olarak da benim ki de phenom 2 x4 3.5 ghz yani darboğaz filan da yapmıyor phenom 2 serisi ile en az 3 sene tüm oyunları açarsın bununla benim şu an ultra da oynamadığım oyun yok.Bende o dediginiz karta bakiyordum yanlis hatirlamiyorsam 600 tl idi 4 gb 256 bit gdrr5. Geriyede kasa ram ssd sıkıstirmisdim. Bir de 2 yil once bu sistemi topladigimda foruma ve baska foruma yazmisdim herkes cop toplamissin demisdide
Edit: benim dedigim r7 380 mis r9 fazla olur gerek yok gibi
performans olarak gtx950 bir tık daha iyi denilebilir. youtube'da ilgili testler var. yani oyunlarda 5-8 fps daha iyi görünüyor performans olarak.Peki r7 370 mi alam yoksa gtx950 mi ? Ayni fiyatlardalar nvidia 128 bit 2 gb ama . hangisi daha iyiki ?
nvidia çoğu oyunla tam uyumlu olduğu için daha çok fps alır ama r7 370 4gb versiyonu ise amd tercih et ilerde o 2gb fazlalık işini görebilir zaten yakın kartlarPeki r7 370 mi alam yoksa gtx950 mi ? Ayni fiyatlardalar nvidia 128 bit 2 gb ama . hangisi daha iyiki ?
r7 370 dir o 570 tl ye r9 280 yokr9 280 mi demek istediniz
r9 280 ise gayet iyi bir kart
soğutucunun boyu yüksek
eğer raminizin üzerinde abartı bi soğutucu yoksa ram slotlarını kapatmaz
Evet r7 370i kastediyorum. 4gb olandan asus mu msi mi daha iyi ?r7 370 dir o 570 tl ye r9 280 yok
bu arada msi daha iyi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
performans açısından ikiside aynı GPUEvet r7 370i kastediyorum. 4gb olandan asus mu msi mi daha iyi ?
msi ama aynı fiyata 2gblik r9 alabilirsin onu da attım 3-7 fps daha çok alırsınEvet r7 370i kastediyorum. 4gb olandan asus mu msi mi daha iyi ?
2 gb yetersiz kaliyor mesela gta 5 de yetersiz oluyor. Bu r7 370 4gb gta 5 ultrada acar mi ?msi ama aynı fiyata 2gblik r9 alabilirsin onu da attım 3-7 fps daha çok alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?