ahmetsail
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşlerim bir kere antivirüs ile ilgisi yok kasmanın.Onu silin bence bizzat kendim görüştüm bilgisayar mühendisi ile.O da bana yanlış atmışsındır dedi.görev yöneticisinde en çok ram veya işlemci yiyen birimlere bak. sistemse sonlandırma da.
ASC8 in hiç bir işe yaramadığını benim bilgisayarda gördüm. everest 40 derece gösterirken ASC8 60 gösteriyodu termometreyi :/ ki sıcak değil dokunarak baktım.
HDD de sorun olabilir. genelde benim bilgisayar hdd artık hantallaştığı için yavaşladı.
sistem saf değil oynanmışsa belki kasma yapabilir.
bana göre 4 gb rame 32bit kurarım. 4 üstüyse 64 kurarım. ama diğer üyelere sormak da gerek. hiç 4gb ramim olmadı
Asc8 antivirüs değildir. Bilgisayar bakım programıdır. Ben bir faydasını da görmedim. Hangi windows sürümü kullanıyosun şuan?Kardeşlerim bir kere antivirüs ile ilgisi yok kasmanın.Onu silin bence bizzat kendim görüştüm bilgisayar mühendisi ile.O da bana yanlış atmışsındır dedi.
Ya şu işimi halledin vallaha çok dua edicem sizlere.Şu an soğutucu taktım gayet iyi 15 Dakika oldu açalı.Bakalım ne olucak.Öğrenirseniz nedenini konu güncel lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?