Pcmde Keylogger Varmı Yokmu Bı bakın Resme Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Pcmde Keylogger Varmı Yokmu Bı bakın Resme Lütfen Yardım Edin
Arkadaşlar Bu resime Bakarak bu pc de keylog varmı yokmu söylermısınıs resımde gorduğunuz gıbı en başta system ın yanında adminservice.exe yazıyor bu pc de keylog varsa nasıl silebirlis

resim:

Arkadaşlar aCİL CEVABINIZI BEKLIYORUM

Bişey daha belirtmek istiyotum igörev yonetıcısı işlemelre gırdımde işlemlerdeki yazılar oynuyo
Bide gorev yonetıcısı uygulamalar a gırdığımde görevin altıdna hiç bişey yok ben mozilla firefoxu açtıım hadşe hiç bişe yok

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ben bunlara çok baktım çok baktım sevices.exe nn karsısında system ayzıo ama orda bussuru services.exe var 1 2. side bn bunalra baktım halde tedırgınlık çersınde oldum için bu konuyu açtım bide netstat yazınca 5 dk once bişeler geliodu alta am şimdi gelmıo onu bende anlamadım siz resime baakrak keylogger olup olamdığını anlayabılrıısııs şimdiden teşekürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Kardes ben bunlara çok baktım çok baktım sevices.exe nn karsısında system ayzıo ama orda bussuru services.exe var 1 2. side bn bunalra baktım halde tedırgınlık çersınde oldum için bu konuyu açtım bide netstat yazınca 5 dk once bişeler geliodu alta am şimdi gelmıo onu bende anlamadım siz resime baakrak keylogger olup olamdığını anlayabılrıısııs şimdiden teşekürler
son aylarda hiç bir üyelik şifren(facebook,twitter,başka siteler vs... parola isteyen siteler) çalındı mı?eger böyle bir durum olduysa olabilir.ama sen işi garantiye al ve combofix programını şuradan indirip temizlet:
ben ara sıra bununla temizliyorum antivirüse ihtiyaç da kalmıyor.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Tamam peki bu esetnod32 ile çakışırmı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Tamam peki bu esetnod32 ile çakışırmı
evet temizlemeye başlamadan önce antivirüsü kaldır veya kapat.

----------Eklendi @ 15:02:54 ---------- Yazıldı @ 15:00:52 ----------

birde temizlemeye direk başlamaz,sordugu sorulara evet de,kendini güncelleştirecek sonra temizlemeye başlayacak.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben bunu indiremedım bu paralımı acaba

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ya ben bunu indiremedım bu paralımı acaba
hayır paralı degil.altta cobofix indir yazan yer var tıkla oraya başka bir siteye yönlendirecek o siteyi kapat deminki sayfaya gelip otomatik başlamıyorsa buraya tıklayın yazıyor oraya tıkla.ya da direk:

ismailaldas

Üye
kombo fıx cakısmaz zaten kendısı kapatayımmı dıye uyarıyor evet dedınmı kapatıp ıse koyuluyor harıka bı pırogram

MaxiHan

MaxiHan

Üye
o bir keylogger değil, keyloggerlar hiç bir şekilde görünmezler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt