PC'ler Virüslerle Kaynıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi

Sahipleri TrendMicro'nun HouseCall desteğini kullanan PC'lerin %50'si zararlı yazılımlarla kaynıyor. Bu sonuç IT-Firmasının yaptığı bir araştırma ile ortaya çıktı.

2007'nin ilk yarısında 95.000 alman kullanıcı TrendMicro'nun web tabanlı virüs tarayıcısı olan HouseCall'ı sistemlerini test ettirmek için kulandılar. Sonuç: taranan PC'lerin %57'si kötücül yazılımlar tarafından istila edilmiş. Bu kötücül yazılımlar en çok E-Mail veya PC'deki güvenlik açıklarını kullanan manipüle edilmiş internet sayfaları üzerinden sisteme bulaşıyor.

Sahipleri TrendMicro'nun HouseCall desteğini kullanan PC'lerin %50'si zararlı yazılımlarla kaynıyor. Bu sonuç IT-Firmasının yaptığı bir araştırma ile ortaya çıktı.

2007'nin ilk yarısında 95.000 alman kullanıcı TrendMicro'nun web tabanlı virüs tarayıcısı olan HouseCall'ı sistemlerini test ettirmek için kulandılar. Sonuç: taranan PC'lerin %57'si kötücül yazılımlar tarafından istila edilmiş. Bu kötücül yazılımlar en çok E-Mail veya PC'deki güvenlik açıklarını kullanan manipüle edilmiş internet sayfaları üzerinden sisteme bulaşıyor.

CHIP Online'ın Yorumu:

Birçok zararlı yazılıma karşı şu üç basit kural koruma sağlıyor:
- Bir anti-virüs yazılımı kurun ve bunu kesinlikle güncel tutun (sadece kurmak yetmez).
- Sisteminizdeki güvenlik açıklarını kapatmak için her ay Windows Update sitesini ziyaret edin.
- Tanımadığınız kişilerden gelen maillerde bulunan ekleri göz ardı edin.

Download:

Kaynak: CHIP Online

worldcild

Üye
walla doru benımkıde kaynıyordur:)

TURKISH POWER

Üye
ınternete gıren herkeste var :)
ben
nod32
ad-aware
windos care... kullanıyorum

FurkanBilge

Üye
paylasım için saol

fatal19ty

fatal19ty

Üye
kaynı yo bügün canım çok sııkın virüs de duydumya artık bilgisayarı parçalasammı diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt