Pcden telefona mesaj yazıp gönderme programı "YARDIM"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_xtr

Üye
    Konu Sahibi
Pcden telefona mesaj yazıp gönderme programı "YARDIM"
Evet arkadaşlar pcden herhangi bir yazıyı kopyala yapıştır yapıp veya elle yazıp telefona gönderebilen bir program varmı acaba ? Ör; Aşk mesajları netten bulup göndermek istiyorum da telefondan saatlerce yazıp uğraşmak yerine Netten hemen kopyala yapıştır yapıp onuda telefona atıp ordanda mesaj olarak göndermek istiyorum. Böyle bir program varsa paylaşırsanız müteşekkir olurum.

aporep

Üye
dostum nokia pc suite programını kullanabilirsin bluetooth veya usb kablosu ile bağla telefonunu pc suite programına oradan mesaj bölümüne tıkla mesajların orada çıkıyor direk zaten. bende o şekil yapıyorum mesajlara pc üzerinden mesaj gönderiyorum. temin ederim seni istediğinden daha fazlasını yapabilirsin nokia pc suite ile

by_xtr

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini az evel yapmıştım. Yükledim bluetooth takılı olduğu halde telefonunda bluetooth açık olduğu halde göremedi telefonumu. Hata verdi. Sanırım telefondan(6600) kaynaklı olsa gerek. Versiyon uyuşmazlığı falan. Yada ben yapamadım. :S

airex18

Üye
txt metin dosyası olarak bluetooth üzerinden gonder gelen dosyayı aç seçenekler gonder sms olarak gonder de

KETOS

Üye

Katılıyorum

by_xtr

Üye
    Konu Sahibi
Hata veriyor o şekil txt açan bi program lazım heralde. Desteklenmiyor diyor.

x-plore yüklersen telefona txt leri okuyabilir ve oradanyazıları kopyalayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...