Pcdeki internet cepte

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
Pcdeki internet cepte
Merhaba arkadaşlar benim samsung wonder telefonum var ve bluetooth cihazımda var ve bilgisayarımda da internet var ben cepten bilgisayardaki internete bağlanabilir miyim?

slhtnr

slhtnr

Üye
Merhaba arkadaşlar benim samsung wonder telefonum var ve bluetooth cihazımda var ve bilgisayarımda da internet var ben cepten bilgisayardaki internete bağlanabilir miyim?

bluetooth la oluyor mu bilmiyorum ama wi-fi ile baglanabilirsin.

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
Fark etmez bilgisayardaki interneti telefona alayimda işimi görür.wifi yada bluetooth kablola ile baglanamiyorum kasa uzaktda kablo sikintili olur.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Blututlada bağlanır wifi ilede kardeş

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Kardes soyle diyeyim modemi kablolu anladigim kadariyla pcni internetine baglanmak istiyorsan birtane acces point(ap) almalisin ve modemine apyi baglamalisin.Kurulumunu yaptiktan sonra acces point senin bilgisayarindaki interneti yani kablolu modemdeki interneti kablosuza donusturerek cevreye yayacaktir.Bir nevi kablosuz modem gorevi gorecek.Acces pointi kurarken sifre koyarsin buyuk ihtimal o sifreyi telefondan girince internete baglanabilirsin.Bilgisayari acmadan telefondan internete girebilirsin yani.Acces point kurulumu cihazin markasina gore farklilik gosterir alacagin yere sorarsan yardimci olurlar :)