Püf Noktası Pcde Kablosuz Interneti Telefonu Modem Yaparak Diğer Telefonlara Dağıtabilir Miyim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
Pcde Kablosuz Interneti Telefonu Modem Yaparak Diğer Telefonlara Dağıtabilir Miyim
kablolu internetim var telefonu usb ile pcye bağlayıp telefonla pcdeki interneti dağıtabilir miyim (N8 c7) telefondaki neti dağıtabildiğimize göre bu mümkün sayılır

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
modem kablolu wifi yok pcdede wifi özelliği yok telefonu usb ile pcye bağlayıp telefonu modem yaparak telefondaki wifiden dağıtmak istiyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
modem kablolu wifi yok pcdede wifi özelliği yok telefonu usb ile pcye bağlayıp telefonu modem yaparak telefondaki wifiden dağıtmak istiyorum.
ucuz yollu bir wirelles modem al, sorundan kurtul..

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
modem üst komşuda zaten bizim yakında taşıncaz oyüzden gerek duymuyorum siz bana pcdeki neti telefona nasıl aktarırız bu konuda yardımcı olursanız sevinirim telefonu modem yapmak kolay joikuspot programı sayesinde

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
ama telefondaki interneti pcde kullanabiliyoruz usb ile neden bunun tersi olmasınki

bayon

Üye
en cok ihtiyaç duyulan bişey neden olmasın ama demekki olmuyo. (bluetooh meselesine girmiyorum)

hikmet366

hikmet366

Üye
acces point al kardeş koblolu gelen interneti wifi ye dönüştürüyor ben aldım sana tavsiye ederim edimax ew-7228apn çıkışlardan birine kablo bağlayarakta pcne yine kablolu net verebilirsin ben kullanıyorum ve çok rahatım eğer üst katta komşunuzda cağaltıcı varsa üst katın netini engelleyebilir . o giremeyebilir çoğaltıcı olmaz ise sorun yaşamazsın .

bayon

Üye
acces point al kardeş koblolu gelen interneti wifi ye dönüştürüyor ben aldım sana tavsiye ederim edimax ew-7228apn çıkışlardan birine kablo bağlayarakta pcne yine kablolu net verebilirsin ben kullanıyorum ve çok rahatım eğer üst katta komşunuzda cağaltıcı varsa üst katın netini engelleyebilir . o giremeyebilir çoğaltıcı olmaz ise sorun yaşamazsın .
ya 2. el 10 liraya satılan hatta daha ucuzu var flash bellek tarzı wifi adaptörleri var o bile olur

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
peki adaptörden pc kapalıyken yararlanabilir miyiz yoksa sadece pcaçıkken mi.. acces point modem ben modem almadan halletmek istiyorum kardeş sağol yinede.. bluetoothu pc bozdu bi kaç tane denedim hepsinide bozdu

bayon

Üye
Evet pc Açık olması gerekiyo ben artık alıştım gece yatarken pc yi otomatik kapatmayı ayarlayıp kullanıyodum

• Beğen
Tepkiler: emrah674

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim önerileriniz için ...wifi adaptör aldım pcye takıyorum coonectify, virtual access point gibi programları yükledim paylaşıyorum telefonda buluyo ama internete bağlanmıyo sizce neden bende xp yüklü ondan olsa desem paylaşmaz yada telefon bulmaz sizce ne yapmalıyım ??

bayon

Üye
xp de o özellik yok diye biliyorum :) birde virüs programı eset mi kullanıyorsun

emrah674

Üye
    Konu Sahibi
ama interneti paylaşıyo telefonda buluyo n8 ve c7 ikiside buldu ama bağlanmadı virüs programı eset...internete girmedi bağlandığı halde yani

bayon

Üye
eset programinin güvenlik duvarını kapatman lazım

Üst Alt