bunun için neler yapabilirim, usb disk seçurıty ve güncel anti virüs kullanıyorum başka ayrıca hangi önlemleri almaliyim yada program yüklemeliyım şimdiden
Windows vista ve 7 de virüsler rahat rahat dolanamıyor virüs programsız 1,5 sene windows 7 ve 2 sene de vista kullandım.Gezmedigim site indirmedigim oyun/dosya/film/müzik de kalmamıstı.
Önlemlerin yeterli fazlası zarar.( sistemi yorar )
bunun için neler yapabilirim, usb disk seçurıty ve güncel anti virüs kullanıyorum başka ayrıca hangi önlemleri almaliyim yada program yüklemeliyım şimdiden
Bilgisayarınıza vurus bulaşmadan önce önemli olan fotoraflar vidolar müzükler artık ne varsa
onların bol bol yedegini çıkartarak, bulaşacak olan vürüsün zararını en aza indire bilirsiniz
Kaspersky ben tam sürüm kullanıyorum.Vatandan almıştîm.5-6 yıldıt kullanıyorumEn iyisidir.Virüs girmemesi için yasal olmayan, XXX içerikli, kaçak içerik bulunduran dolandırıcı sitelerden uzak durmalısın HDD sayısı artarsa ve bilgisayarın güçsüzse kasabilir.
eğer kullandığın virüs proğramı eset smart security ise virüslerden koruduğunu sanma aslaaa tavsiye etmiyorum nod 32 2.7 yi kullan ama smart security asla kullanma