pc ye girilemesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
pc ye girilemesin
1.öncelikle bilgisyarım simgeinde sağ tuş yönet deyin..

2.bilgisayar yönetimi kısında hizmet ve uygulamalar seçeneğine tıklayın....

3.işlem ad kısmındaki hizmetler seçeneğine çift tıklayın...

4.işleme sağ tarafta telnetin üzerine gelip sağ tık özellikler deyip oradaki başlangıç türü yazan kısmı

devre dışı bırak olarak ayarlayın...

5.uzaktan erişim bağlantı yöneticisine sağ tık özellikler deyip ordaki başlangıç türünü devre dışı bırak

6.uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisine gelip sağ tık yapıp özellikler deyip orada başlangıç

türünü devre dışı bırak

7. uzaktan kayıt defterine gelip sağ tık deyip özellikler deyip oradaki başlangıç türünü devre dışı bırak

deyin sonra işlem tamamdır

• Beğen
Tepkiler: ahmet uzun

Solamente

Üye
ya kardeş sen bu kadar iyi biliyon bu işi benim net kasıldı iyice virüs girdi sanırım hangi programı kullanıp nasıl bi işlem yapmam gerek yardım edersen çok sevinirim

xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş sen bu kadar iyi biliyon bu işi benim net kasıldı iyice virüs girdi sanırım hangi programı kullanıp nasıl bi işlem yapmam gerek yardım edersen çok sevinirim

size yardımcı olabilmeyi isterdim ama, sizin sorununu kısa sürede,daha kalıcı olarak çözebilecek arkadaşlar forumda mevcut, istersen pc teknik yardıma bir konu aç. daha verimli olabileceğini düşünüyorum. imdadınıza yetişecek yardımsever insanları bulabileceğinizden eminim.:)

oguzh3n

oguzh3n

Üye
1.öncelikle bilgisyarım simgeinde sağ tuş yönet deyin..

2.bilgisayar yönetimi kısında hizmet ve uygulamalar seçeneğine tıklayın....

3.işlem ad kısmındaki hizmetler seçeneğine çift tıklayın...

4.işleme sağ tarafta telnetin üzerine gelip sağ tık özellikler deyip oradaki başlangıç türü yazan kısmı

devre dışı bırak olarak ayarlayın...

5.uzaktan erişim bağlantı yöneticisine sağ tık özellikler deyip ordaki başlangıç türünü devre dışı bırak

6.uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisine gelip sağ tık yapıp özellikler deyip orada başlangıç

türünü devre dışı bırak

7. uzaktan kayıt defterine gelip sağ tık deyip özellikler deyip oradaki başlangıç türünü devre dışı bırak

deyin sonra işlem tamamdır
paylaşım için çok saol usta ya..

.Asaz.

.Asaz.

Üye
Saçma Paylaşım Sen Kabul Etmez İsen Bağlanamaz Kişi Bide Ancak msn üzerinden
Bağlantı Kurulur Oda İsteğe Bağlı Çok Küçük Bir Açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt