Pc yazilimi için idealmidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Pc yazilimi için idealmidir ?
ARKADAŞLAR SAMİMİ BİR ARKADAŞIM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNİ KAZANDI VEYENİ Bİ NOTEBOOK ALMAK İSTİYO SADECE DERS YAZILIM AÇISINDAN Bİ MAKİNA LAZIM VE

BUNU BEĞENDİĞİNİ SÖYLEDİ SİZCE YAZILIM VE DERS İÇİN İDEALMİDİR ? MARKA VE SORUNLARI İÇİN BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM . . .​

Uhops

Uhops

Üye
Daha iyi ekran kartlı İ7li bi laptop alınabilir bence.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Tek konudan devam et.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartını ne yapıcak oyun oynamıyacak zaten sadece yazılım ders grafik ne için anlamadım :hmmm

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
6 gb ram az mi sen iyi misin arkadaşım

bayon

Üye
sen arkadaşa bakma o bilgisayar çok iyi bi kere i7 tüm programlar da takılma donma olmadan kullanabilir ekran kartı o kadar da önemli değil arkadaşın kullanım amacına göre

- - - Eklendi - - -

ki ram da 6 gb ben bile 3 gb kullandığm halde hiç bir sorun yaşamıyorum

Uhops

Uhops

Üye
Ben program yazmadığım için bilmiyorum ama o tip programlar çok ram yiyor diye biliyorum. Kuzenim lise 4'u btitrdi. Asus i5 6gb ramlı bi laptobu vardı kasma yaptığını söylemişti.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Ben program yazmadığım için bilmiyorum ama o tip programlar çok ram yiyor diye biliyorum. Kuzenim lise 4'u btitrdi. Asus i5 6gb ramlı bi laptobu vardı kasma yaptığını söylemişti.

Ama o i5 işlemciymiş abi bak kendin söyledin.İ7 , i5 den çok daha üstün işlemcidir :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Bilgisayar Mühendisliği :hmmm Intel core 2 Duo Bile Yeter Yahu Grafik Tasarlamayacak Sonuçta Net Beans , Adobe DW , Visual , C Falan Filan Dilleri Öğrencek Programların Bile En Büyüğü 500 Mb :oke: Çok Rahat İşini Görür

spysnipper

Üye
mimarlık desen güçlü bir pc gerekirdi ama bilgisayar mühendisi olunca pek o kadar önemli değil ..

Uhops

Uhops

Üye
Mühendisler ne yapar laptopda ? World excel falan mı kullanır? Yoksa yüksek sistem isteyen program mı?

smrlss

Üye
sadece ders amaclı ise cok bile.. ne gerek var. orta sınıf bir ekran kartlı laptop alabilirsinz. bu konuda hizlial.com u önerebilrim cünkü ben acer marka 12 gb ram 1 TB hardsk 4 Gb Nvida geforca 730m optimus ekran kartlı laptopu 1100 tlye 12 taksitle aldım. gayette memmunum

sena5135

sena5135

Üye
ekran kartı çok önemli oyun olarak düşünme

Kayahan14

Kayahan14

Üye
O bilgisayar yeterde artar bile