PC Yazı Font Hatası, Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PC Yazı Font Hatası, Yardım lütfen
Arkadaşlar windowblinds 5.0.2 yi pc ye yükleyip sildikten sonra PC nin yazı fontu büyüdü ve kalınlaştı. Kullanıcı silmeme rağmen malesef düzelmiyor. Sistem geri yükleme yapmamıştım geri dönüşte olmuyor. Sizce bu fontu nasıl düzeltebilirim ? (Tüm PC yi kaplıyor, yeni bir kullanıcı almak bile çare etmiyor)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
masaüstünde sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra görünüm sekmesinde aşağıda yazı tipi boyutu var.. buradan ayar yapabilirsin..

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
masaüstünde sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra görünüm sekmesinde aşağıda yazı tipi boyutu var.. buradan ayar yapabilirsin..
orada yazı boyutu normal olarak gözüküyor. sorun çok basit değil yani karmaşık bir sorun yaşıyorum. Eğer dediğin yerden olsaydı yeni kullanıcı açıldığında düzelirdi. Sanırım program xp nin orjinal fontunu silip kendi fontunu yerleştirmiş bu fontu xp nin orjinal fontu ile nasıl değiştireceğiz sorun burda

UndeRqRo.uNd

Üye
fontun silindiğini sanmam ama. elle fonu değiştirip tekrar orjinaline döndürmeyi deneseniz.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nasıl yapılacak bilemiyorum, şimdilik böyle kullanmaya devam ediyorum bakalım nasıl düzelecek araştırıyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Kolayı var aslında ben olsam şöyle yapardım.

Aynı programı tekrar yükle, windows varsayılan ayarlara gelmesi şekline ayarla ve ondan sonra programı sil .

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Aynı programı tekrar yükle, windows varsayılan ayarlara gelmesi şekline ayarla ve ondan sonra programı sil .
güzel fikir, en kısa sürede deneyeceğim :good:

UndeRqRo.uNd

Üye

kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Vaaay.. :D

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
xp cd si ile onardım.

perfectlover

Üye
güzel fikir, en kısa sürede deneyeceğim :good:
Bir de şunu dene. Bu fontlar X(Genelde C)/WINDOWS/Fonts klasörünün içinde. Programı kurduğun tarihi hatırlıyorsan, bu klasöre gidip o tarihte değiştirilen fontu bulup silebilirsin. Yalnız pek çok font olduğu için biraz vaktini alacaktır.

Üst Alt