Yardım Pc usbleri açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Pc usbleri açmıyor
Usbyi takınca ses geliyor ama aygıt yöneticisinde sürücü yazılımı hatası veriyor kod 28. Sistem geri yükleme yaptı aygıtı sildim olmadı sürücü güncelleştirme yaptım o da olmadı sorun ney acaba acil yardım edin.

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Fatih projesi kapsamındaki bilgisayardan mı bahsediyorsun

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Evet
Windows 8.1 ? (başlat menüsü var)
Arkadaşlar bi yardım etseniz ya ne yapayım usb donanımlar çalışıyor.aygıt yöneticisinde sarı uyarı levhasi var.özelliklerden açıyorum yanlış hatırlamıyorsam aygıt sürücüsü yüklenmedi yazıyor.güncelle > otomatik diyorum bekliyor uzun uzun

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Driver pack solutions programını indirip sorunu ortadan kaldırabilirsin
Program otomatik olarak eksik sürücü ve driver leri bulup yüklüyo bnde öyle çözmüştüm kendi pc imde

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Usta iyi güzel diyorsun da usb görmüyor. 5 gb dosyayi ordan indirsem heralde 1 hafta gider.tek yol hafıza kartına atıp pc suite modu ile telefonu bağlarsam görüyor öyle atarım çalışır mi peki
Şansa bak tam bugün yükledim driver packi :) bunun yolu cmd ile olmaz mi

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Windows flaşı okumuyorsa işlemler yapılamıyor malesef

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Windowsu kişisel dosyaları değiştirmeden sıfırlama yapsam düzelir mi

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Ya tavsiyem fazla kurcalamaman çünkü ne de olsa devletin malı bi şey olur üzerine falan kalır en sağlıklısı format attırmak okuldaki formatör hocanın birinden ric et 1 saate halleder hiç risk almaya gerek yok
Dediğin işlemlerin hiç birisi bizim okuldaki bilgisayarlarda işe yaramıyor tekrar bi reset eski haline dönüyor o yüzden bi bilgim yok bizim pc de çok sorunluydu çok uğraştırıyodu bi gün hocaya dedim bn formatlarım diye tamam dedi flaşı bootladım attım formatı kökten halloldu :D

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Bizim okulda 5-6 pc sorunlu imaj dosyasını indirmeyi düşünüyorum ona da 22 kusur gb yer istiyor bende 16 var max :( okulda doğru dürüst pc format bilen sanmıyorum bize kalır yine bütün iş :)
La bi toplayayim bizim kurulu müdür yardımcısı müdür felan :) windows 7 için izin almaya çalışayım süper olur windows 8 tek kelime iğrenç ama bunlar en son çare olmalı ışte vardır bi çözümü bu usblerin bulunduğu klasöru silsek aygıt ilk kez takılmış gibi acar mi ki

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Verdikleri tabletler gibi bilgisayarlarıda full kısıtlama ve arızayla dolu :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Vestel değil mi noob team :naughty: yaa canım sıkıldı bak şu işi çözmem lazım.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüştür arkadaşlar.işletim sistemini yeniledim dosyalar korundu.bütün ayarlar felan silindi.pc ilk windows 8 açılışı gibi açıldı.bilginize.

Takipçi Satın Al

Üst Alt