Pc usb ile internete bağlanma (C5-03)

Sponsorlu Bağlantılar

wodoo1453

Üye
    Konu Sahibi
Pc usb ile internete bağlanma (C5-03)
Arkadaşlar Ya Bıktım Pc ye pc suite yükledim internete bağlanmasını istiyorum ama modem olarak görmüyor teli aylardır uğraşıyorum bir yardım edermişinız pc :@ format bile attım

oquz_esen

oquz_esen

Üye
wap ayarların yapılımı

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Çok uzun süreli kullanmıyorsan eğer joikuspot kullan. Ama usb ile istersen de ve hattın vodafone ise *3636# menüsünden ayarlarını al. Pc suit kur öyle bağlanmayı dene

wodo18

Üye
Telefon ile giriyorum internete ama pc den modem olmuyor bağlıyorum ışte tek tek yazılımları buluyor modem yazıyo bir sorun oluşuyor :@

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
program ekle kaldırdan nokia ile ilgili tüm programları kaldır sonra pcyi yeniden başlat pc suiteyi kur kurarken telefonu bağlama kurduktan sonra bağla

wodo18

Üye
Demedim dün gece herşeyi sildim nokia suite kurdum gene olmuyor . Kardeş acaba telden mi sorun pc den mi ama abimin telide modem olarak görmüyor .

oquz_esen

oquz_esen

Üye
pc suite'nin en yeni versiyonunu yükle

Teli pc ye bağla bağladıqında ekranda menü çıkıcak
ovi suite/pc suite
Depolama
Görüntü aktarımı v.s

Oradan ovi suiteyi seç ve ya pc suite
sonra bilgisayardan pc suite programını aç
sol tarafta cihazın resmi olucak bu bağlanmış demektir
sağ taraftan internet ikonuna tıkla
10 sn. icinde bağlantı kurulucaktır dıycek
bekle biraz sonra bağlandıqına dair uyarı vericektir tamamdır

Gene yapamazsan Nokıa suiteyi indir kur bağlanırken gene telden ovi suite veya pc suite hanqisi varsa onu seç Nokıa suite'yi aç en altta cıhazın resmi çıkıcak bağlandı demektir
sonra sol köşede internete bağlan yazıcak ona tıkla senden ayar istiycektir ayarlardan operatör olarak hattın hangisi ise onu seç tamam de tekrar sol tarafa tıkla işlem tamam

----------Eklendi @ 07:54:24 ---------- Yazıldı @ 07:51:37 ----------

İNDİR

mstf_l

mstf_l

Üye
yada telefonun taktıgında bilgisayarı internete bagla de o gerekli yazılımı pc ye yukler

----------Eklendi @ 08:23:11 ---------- Yazıldı @ 08:22:50 ----------

olmadı jolkuspot kullan

wodo18

Üye
Jolkospot blutoot baglantısı mı oluyor bide oguz kardeşim şeyi anlamadım bnde nokia suite var bide pc suite var C5 - 03 için ovi mi olması lazım ???

'Patron

'Patron

Üye
pc suitei salla nokia suite yukle en basıtı

wodo18

Üye
Nokia suite var kardeş onla da bağlanmıyor . Bağlantı ayarlarını koturol edin diyor .

mstf_l

mstf_l

Üye
Jolkospot blutoot baglantısı mı oluyor bide oguz kardeşim şeyi anlamadım bnde nokia suite var bide pc suite var C5 - 03 için ovi mi olması lazım ???

Hayır wlan ile oluyor

wodo18

Üye
Nasıl yani anlamadım wlan olması için pc de net olması lazım degil mi ??

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Nokia suite var kardeş onla da bağlanmıyor . Bağlantı ayarlarını koturol edin diyor .

Ayarlardan öperatörünü seçiyomusun seçmediysen o hatayı alırsın

----------Eklendi @ 14:39:23 ---------- Yazıldı @ 14:36:31 ----------

Farketmez Nokia suite varsa tamam Nokia suite ile cihazını internete bağlarken öperatör istiycek öperatörünü seç bağlanır

wodo18

Üye
Hata yı CDC Commend diye bir şeydede veriyor INF hatası ?

sinan088

Üye
tbr guzel paylasım

süleyman demir

Üye
evet lazım

Üst Alt