Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PC Toplama Yardım ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfa060606
Üye
Konu Sahibi
PC Toplama Yardım ??
Merhaba arkadaslar bi pc toplamak istiyorum.Genelllikle oyun amaçlı ekran kartı ne tavsiye edersiniz.Ati kullanıyorum ama memnun değilim.bana listeli şekilde bi pc toplayabilirmisiniz.Fiyat Aralığı 1000tl ile 1100 geçmezse sevinirim Şimdiden Teşekkürler..
PhyscoDevil
Üye
anakart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işlemci
ekran kartı
ram
kasa
hdd
ekran kartı olarak hd5770 cok iyi bi karttır.Bu fiyatlarda nvidia ekran kartları pek iyi değil.Güzel o/c de yapılabilir.
KaTLeDeN67
Üye
eve arkadaş iyi bir pc yazmış ama ben amd işlemci tavsiye etmem intelin i serisinden tavsiye ederim sebebi ısınma sorunu
1-Arkadas 1000 tl demiş.İ serisi işlemci desen ekran kartından kısmak zorundasın oda cok sacma olur.
2-Herkesde bi amd ısınıyor diye bişi cıkmıs gidiyor.Amd nin ısınan işlemcileri 2002 gibi yıllarda cıkan ve amd turion mobile işlemciler.Arkadasta olan 95 nm bir amd 3000+ işlemcisi bile 40 derecede calısıyor.Isınma diye birşey yok artık amd kücük bi şirket değil.Böylesine kızısmıs bir pazarda gerek intel gerek amd öyle sorunlu işlemci cıkarmaz cıkaramaz.