Pc Suitele Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Zero

Zero

Üye
    Konu Sahibi
Pc Suitele Program Yükleme
Pc Suite'le Program yüklemeye çalıştığınızda sık sık "Telefondaki Uygulama Yükleyicisi,yüklenmeye çalışılan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor" şeklinde bir ileti çıkar.. Sorun Dil'den kaynaklanmaktadır. Yüklediğimiz uygulamaların çoğu türkçe destekli değildir. Telefon dili türkçe olduğu için Pc Suite uyumsuz olarak algılamaktadır.. Bu durumda yapmanız gereken...

Telefondaki "Uygulama yöneticisi"ni açıp Manuel olarak yüklemektir. Hata iletisi çıksa da Kurulum dosyaları Telefona yüklenmiştir.(yanda kurulumun tamamlanmadığını belirten bir simge bulunur)
 


hyucek

hyucek

Üye
peki manuel olarak yukleme yapmamak icin tel dilini ingilizce yapmak cozum olur mu?(bi arkım bu problemi yaşıyor da, su an denemeyemediğim icin soruyorum)
 

rakbu

Üye
benim merak ettiğim Pc suit ile yüklemek istediğimiz dosyaları açarak mı telefona atıyor yoksa gene sis olarak atıyorda tlf da mı açıyoruz. Yani yer olarak[kb] kazancımız varmı bu işte?
 
Zero

Zero

Üye
    Konu Sahibi
Teli İngilizce yapmak Hata mesajlarını ortadan kaldırıyor ama kurulum işleminin son aşamasını yine telefondan yapmak gerekiyor. (SX1'de Telefondan hiçbir işlem yapmadan yüklenebiliyordu.Nokia bu yöntemde neden ısrar ediyor anlamadım.)

Pc Suite'in yaptığı dosyayı "sis" olarak telefona atıp "uygulama yöneticisini"çalıştırmak hepsi bu.
 

rakbu

Üye
Peki sis dosyası telefonda olmadan uygulama yöneticisinden kaldıramıyormuyuz dosyayı? Mesela şimdi baktım install kısmında sis'ler duruyor ama normal dosya boyutu değil mesela burdaki oxford uygulama yöneticisinde 5 mb diyor ama sis'lerde 2 kb. Yani aklıma takılan şu. direk tlfa attığımız sisleri kurduğumuzda gelen kutusundan silebiliyoruz yükleme dosyasını peki pc suit ile attığımızda kurulum dosyaları nereye gidiyor. Yükleme bilgisayarda açılıyor oradan mı telefona aktarıyor?
 
Zero

Zero

Üye
    Konu Sahibi
Pc suite ile attığımız dosyalar C:\Nokia\Installs klasörüne gidiyor.. Kurulum tamamlanırsa siliniyor. Herhangi bir nedenle kurulum yarım kalmışsa orada kalıyor.
 
dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
sagol
 
lliseli

lliseli

Üye
Paylaşım için sağol
 
bywarlord

bywarlord

Üye
ben ing yaptım telefon oluyor böyle :D
 
ghost523

ghost523

Üye
ingilizce yapın oluoo bylerr:)
 

theonur16

Üye
peki ingilizceye nasıl geçebilirim
 
NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
bilgi için teşekkürler
 


Üst Alt