pc sistemim

@ozgurgcan @ceza87 @Alo_Azrail islemcimi simdilik dual core buldum bi yerden cift cekirdek yarari olurmu veren kisi 2 kat daha performans verir dedi
tam model, numara ve hızını yazarsan anca o şekilde yorum yapabilirizama tabi tek çekirdekli p4 bi işlemciye göre daha iyi performans verir. ama pendium dual/celereon dual gibi ilk çift çekirdek mimarilerisi ise çok da bişi bekleme bence

Tepkiler: Kingmortall

UpOneTR

Üye
Adam oyun önerisi istemiş maşallah hemen sistem toplamışsınız

Bu sistem pes13 kaldırır kardeş

Adam oyun önerisi istemiş maşallah hemen sistem toplamışsınız

Bu sistem pes13 kaldırır kardeş
kardeş sen sistemden anlamıyorsun ya da o çağda yaşıyorsun halen sanıyorum. Yanlış anlama ama bu sistem en fazla 2008'e kadar kaldırır.

şöyle söyleyeyim, p4 işlemci ve daha iyi bir ekran kartı ile kayinçolar geçen seneye kadar pes12yi kasa kasa oynuyorlardı, gitmiş birine adam işlemciyi değiştirmiş pentium dual işlemci takmış, şimdi pes12 daha rahat ama pes13ü kasıyor diye oynayamıyorlar o yüzden 12de takılıp kaldılar.ekran kartları ati hd5500 bu aradahani ekran kartı arkadaştaki gibi gefoece fx5500 olaydı 12 de rüya olurdu

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
Tam modeli bilmiyorum 2.3ghz Tam modeli bilmiyorum 2.3ghz

cebinden para çıkacak mı o işlemci için? hani vereceğin paraya alacağın performans verimi değmeyebilir. ama veren arkadaş beleşe veriyorsa hayrına al tak tabi çift çekirdekten zarar gelmez ama diğer donanımların aynı kaldığı sürece istersen 8 çekirdek tak işin zor işin zor derken yine dediğimiz gibi 2008e kadar olan oyunları oynarsın, ama 2008 sonrası bazı istisna oyunlar dışında çok zor.

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda 10 lira verdim arkadasa ona lazim degildiYani en azindan simdilik p4 herturlu iyidirP4den

benim bilgisayar acarmi bf3 u ?
yuksek ayarda kasmadan oynarmıyim yuksek oyunlari gta 5 fifa 2015 falan ? sıkıntı cıkarırmı ??

4. nesil intel i5 3210m işlemci 2.50 ghz
500 gb harddisk
4 gb ddr3 ram
amd radeon 7670m hd 2 gb paylasimli ekran karti

yeni konu acmayım dedim hazir acılmısı var )

Oynarsın, belki en yüksek ayarlarında bazı oyunlarda ufak sıkıntılar çıkarabilir ama genel olarak rahat oynarsın

Gta5 için şu an kimse bişi diyemez inş optimizasyonu iyi olur da orta ayarlarda oynayabiliriz