Pc sistem.

100tl mi saçmalamayın 20-30tl civarında
KINGSTON
6 Taksit15 $
+ KDV
32 TL
KDV DAHİL

vatanbilgisayar

ha pardon pardon düşünemedim bnm aklımda 2 gb lik ram olduğundan Burda 1 gblik ram 50 tl

Elimden gelmez nerdeki bu vatan computer bu işleri yapmaya pek güvenim yok yani yapamıcamı düşünüyorum Özgüven Eksikliği işte

Elimden gelmez nerdeki bu vatan computer bu işleri yapmaya pek güvenim yok yani yapamıcamı düşünüyorum Özgüven Eksikliği işte
istanbulun cogu yerlerinde var nerde oturuyorsunuz?
özgüven eksikliğiniz yenmeniz lazım olmadı internet üzerinden sipariş verin

istanbulun cogu yerlerinde var nerde oturuyorsunuz?
özgüven eksikliğiniz yenmeniz lazım olmadı internet üzerinden sipariş verin

Küçükçekmece/Altınşehirde oturuyorum Özgüven Eksikliğini yenmem lazımda nasıl Özgüven eksikliği olan biri internet siparişlerine hiç el sürmez Ama şu vatan computer yakınsa bana gitmeyi düşünürüm

covar

Üye
1 gb ram alsan bile prince of persia oyununda hic bi değişiklik olmaz dostum yine aynı ayarlarda oynarsın oyunu ekran kartını değişmen gerekli ramin katkısı olsa oyuna benim bilgisayarımda 6 gb ddr3 1333 mhz ram bellek var önceden 2 gb ramle oynadığım oyunu aynı fps ile oynamaktayım katkısı yok anlıyonmu

o zmn hedef ekran kartı En ucuz ve iyi ekran kartı ne kadardan başlıyor?

topkapı avcılar ve taksimde var

ram önemli oyun performansı etkiliyor ama fazla güç gerektirmeyen oyunlar olursa gta san. vs. 1gb yeterde artar.Ama gta 4 dirt grid gibi yüksek performans isteyen oyunlarda ram çok önemlidir

o zmn hedef ekran kartı En ucuz ve iyi ekran kartı ne kadardan başlıyor?
128bit ekran kartları 100tl den başlıyor

Bu satın alma işinden nedense soğudum :

Ama Ucuz

----------Eklendi @ 21:17:22 ---------- Yazıldı @ 21:15:23 ----------

Bu Nasıl

POWERCOLOR ATI HD3650 (128 Bit Ekran Kartı)512/1GB DDR2 DVI

Marka: Crea 2010 (SD kart girişleri ve 6 usb giriş mevcut)
Anakart: Foxconn (modelini unuttum aklıma gelince yazarım)
İşlemci:
Pentium Dual Core E5300 2.60 Ghz
Ekran Kartı : Ati Radeon 512 mb HD4300 Series
Ram: 3 GB 800 mhz DDR2 kingston
Hard disk: Samsung 320 GB
Ekran: Samsung 21 inç HD

Ama Ucuz

----------Eklendi @ 21:17:22 ---------- Yazıldı @ 21:15:23 ----------

Bu Nasıl

POWERCOLOR ATI HD3650 (128 Bit Ekran Kartı)512/1GB DDR2 DVI
3650 iyidir sizin sisteminiz için
orta ayarda bir pc ama ekran kartını değiştirin en az 128bit ekran kartı alın oyun oynamak istiyorsanız tabi

Şuana kadar birçok oyun oynadım. 2011 yılında çıkan oyunlarda dahil ve hiçbir sorun yaşamadım... gayetde başarılıydı ekran kartı...
Ayrıca 4K video bile izledim.... Bence donanımdan önce donanım uyumu çok önemli...
Elime yüksek işlemcili ve yüksek ekran kartlı bir bilgisayarda geçse ben kendi bilgisayarımdaki hızı bulamıyorum
Aslında daha yüksek hatta piyasanın en iyi donanımlarını içeren bir pc toparlayabilirim zaten bu işin içerisindeyim ama ben gerek görmüyorum tavsiyede etmiyorum...
Her yıl yada 2 yılda 1 kez donanım değiştirmek yada 3 - 4 yılda yeni bir pc almak birçok insanın aç yaşadığı dünyada israftan başka birşey değil...
Tabiki oyunlar için bu ekran kartı 2 yıl içinde yetersiz kalacaktır... o zamana kadar işin içinde bile olsa değiştirmeyeceğim
İşlemci ve ramle en az 3 yıl sorunsuz kullanabilirim bu bilgisayarı
Bu arada yorumların için teşekkür ederim... Çok başarılısın bu konuda

not: Windows'un sisteminiz için verdiği derecelendirmede çok önemlidir... En düşük 3.5 ise bilgisayarınızı 2 - 3 yıl sorunsuz kullanabilirsiniz.. Eğer 4.5'in üzerindeyse 4 yıl rahatlıkla kullanabilirsiniz Ama oyun bağımlısıysanız ve son oyunları takip ediyorsanız ekran kartı duruma göre yetersiz kalabilir kalır demiyorum