Pc Şaşırdı :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Pc Şaşırdı :/
Arkadaslar benim pcye 1 hafta önce win8 yükledim . Yüklediğim günden beri hata alıyordum ve pek önemsememiştim. Dün hata kodunu google'a yazınca mavi ekran hatası olduğunu öğrendim ve bugünde durup dururken oyunun ortasında bu hatayı verince delirdim. Sabah 10dan beri pcyi açamadım win8 tekrar yüklemeyi deniyorum olmuyor , açılmıyor ve bnde win7 cdsi buldum onu yükleyeyim dedim ama tam 1 saattir 1 kez Setup Windows yazısinı gordüm , loading windows files diyor ve çubuk doluyor sonrasında Staring Windows deyip windows amblemi geliyor parlıyor öyle kalıyor bi kere ordan öteye gitmiştim iknci denemede formatladım diski ama yüklemedi hata verdi 149.9gb yerde 100mblık bi win8 dosyasi yüzündn oldugunu öğrendim. Remove disk yapip devam edicektim ama o starting windowstan öteye gidmiyorum :/ Bilgisayarcıya götürmekte istemiyorum onlar format atarsa zaten 50tl ister o da boşa vermek istemem hak edcek bi pc değil -.-

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harddiski sök başka pc ye tak.
C diskini biçimlendir. sonra senin pc den adam akıllı win7 kur :oke:

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Yorum için teşekkürler. Benim bu Pc parçalarını söküp takmayı öğrenmem lazım ozaman. Bir şey daha sorucam ben pc yi açmak için düğmeye basıyorum kasa calışıyor ama monitore goruntu vermiyor ve No Signal diyor , açıp kapayarak düzeltiyorum ancak buda pcye zarar veriyor. Bu neyle ilgilidir?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Yorum için teşekkürler. Benim bu Pc parçalarını söküp takmayı öğrenmem lazım ozaman. Bir şey daha sorucam ben pc yi açmak için düğmeye basıyorum kasa calışıyor ama monitore goruntu vermiyor ve No Signal diyor , açıp kapayarak düzeltiyorum ancak buda pcye zarar veriyor. Bu neyle ilgilidir?

Bu sorun bende de olmuştu. Monitör kablosunu değişerek çözmüştüm zamanında. Şimdi o bilgisayar nerde, ne durumda bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt