Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi pc nin ekran ışığıni nasıl kisabilirim ? ekran ışığıni belli yere kadar kısıyorum pc de.. Ama yine çok aydınlık oluyor ben karanlık olacak derece de kısmak istiyorum nasıl yapabilirim böyle bir pro var mi?
ekran ışığıni belli yere kadar kısıyorum pc de.. Ama yine çok aydınlık oluyor ben karanlık olacak derece de kısmak istiyorum nasıl yapabilirim böyle bir pro var mi?
otostopçu Üye aykut831 destek hattına hoş geldiniz monitörden kıstınmı vtune diye bi program var onu dene istersen
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi la düzgün cevap verin dalga geçmeyin - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Araba camlarına çekilen koyu filmlerden bitane gerdir ışıgı kısılır Genişletmek için tıkla ... program şeklinde olursa daha iyi olur ama
la düzgün cevap verin dalga geçmeyin - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Araba camlarına çekilen koyu filmlerden bitane gerdir ışıgı kısılır Genişletmek için tıkla ... program şeklinde olursa daha iyi olur ama
haydaravısyon Üye 10baros10' Alıntı: dalga geçiyorlar akıllarınca Genişletmek için tıkla ... boş ver sen onlara uyma dedigim gibi film gerdir
10baros10' Alıntı: dalga geçiyorlar akıllarınca Genişletmek için tıkla ... boş ver sen onlara uyma dedigim gibi film gerdir
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi Marchegiani' Alıntı: Monitorden parlaklık ve kontrast kısmayı dene. Genişletmek için tıkla ... en son ayarları denedim en fazla yüzde 12 ye kadar iniyor ben daha fazla insın istiyorum. - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: boş ver sen onlara uyma dedigim gibi film gerdir Genişletmek için tıkla ... sağol dostum kaç para onlar acaba
Marchegiani' Alıntı: Monitorden parlaklık ve kontrast kısmayı dene. Genişletmek için tıkla ... en son ayarları denedim en fazla yüzde 12 ye kadar iniyor ben daha fazla insın istiyorum. - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: boş ver sen onlara uyma dedigim gibi film gerdir Genişletmek için tıkla ... sağol dostum kaç para onlar acaba