bilgehann1991
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet bencede bunlar daha eğlenceli büyük oyunlar artık benide sarmıyosüper ya ama bence dahaa fazla çoğalmalı b u oyunlar mini oyunlar ama bana 6 7 gb lık pc oyunlarında daha eğlenceli adam yapıyor gb gb oyunları oyun hiç güzel değil çoğu pc de çalıştırmıyor bu oyunlar harikabana fifa pes den eğlenceli, bunlar
uyumluluğunu xp olarak denemediysen bi de öle dene kurmayıBende bazı oyunlar açılmıyor windows8.1 kullanıyorum
metal slug3 bütün uyumları denedim olmadıevet bencede bunlar daha eğlenceli büyük oyunlar artık benide sarmıyo)
uyumluluğunu xp olarak denemediysen bi de öle dene kurmayı
yok şayet denediysen o çalışmayanlar hangisi?
oyunu kaldır yeniden kur bende böle bi sıkıntı yoktu zaten deneyip öle koyuyom burayaıbomber defense ses cıkmıyor ya ne müzik sesi nede diyer sesler hiç çıkmıyor ya
çözümü varmıdır aslında oyun böyledee oynaır ama çözümü varsa neden yapmayım varmı ???
oyunun güncel versiyonunu şimdi yüklüyom(yüklendi)metal slug3 bütün uyumları denedim olmadı
ozamanda bölüm gider ? silersemoyunu kaldır yeniden kur bende böle bi sıkıntı yoktu zaten deneyip öle koyuyom save gider ozamanda
gitmemesi gerek çünkü save dosyası başka yerde kurulu sanırım ama yanlışta hatırlıyor olabilirimozamanda bölüm gider ? silersem
yaptım kardeş gamesave.dat aldım sonra sildim kurdum tekrar attım ondan sonra oldugitmemesi gerek çünkü save dosyası başka yerde kurulu sanırım ama yanlışta hatırlıyor olabilirim
acaba başta neden böyle bi sıkıntı verdi garip neyse hallolmuşyaptım kardeş gamesave.dat aldım sonra sildim kurdum tekrar attım ondan sonra oldu
tesekkurler
sağolasınSüper oyunlar ekliyorsun kardeşim emeğine sağlık
|
tekrar teşekkürler bunların hepsi mobil oyundan mı uyarlama ?
gerçekten çok güzel oyunlar var hele o footlol çok iyi ya
tekrar tekrar emeğine sağlık helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?